Zelfvertrouwen opbouwen

Zelfvertrouwen opbouwen door contact te maken met jezelf

Wil je zelfvertrouwen opbouwen zodat je nog meer uit jezelf kunt halen? Als coach uit Etten-Leur is het mijn missie om jou te inspireren om met liefde voor jezelf te leren luisteren naar jouw intuïtie en gevoel. Op die manier kun jij de beste versie van jezelf worden en vrij zijn om de dingen te doen die je echt leuk vindt. Ik daag jou uit om mee te gaan op het avontuurlijke pad van zelfontwikkeling. Hierdoor krijg je een andere kijk op jezelf en zul je meer uit het leven kunnen halen. Een leven vol plezier, energie en voldoening voor jezelf staan hierbij centraal. Zet de stap naar jouw droomleven door een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Zelfvertrouwen opbouwen door oplossen van oude emoties

Zelfvertrouwen opbouwen doe je niet zo 1,2,3. Het is een proces dat tijd kost omdat eerst oude emoties en belemmeringen moeten worden opgelost. Hierbij kunnen verschillende disciplines worden ingezet afhankelijk van jouw behoeftes. Zo gebruik ik de theorie van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) om je beter te leren voelen over jezelf. Verder neem ik perspectieven vanuit de cognitieve gedragstherapie mee zoals de theorie rondom negatieve en positieve overtuigingen. Wanneer je een negatieve overtuiging over jezelf en deze positief ombuigt zul je na een tijdje merken dat je je anders over jezelf voelt. Kortom, je bent je meer bewust van jouw eigen kwaliteiten. Wil je graag meer zelfvertrouwen opbouwen? Maak dan een afspraak met mij of neem vrijblijvend contact op!

Zelfvertrouwen opbouwen

Zelfvertrouwen opbouwen als doel in coachingsessies

Als je als doel hebt om zelfvertrouwen op te bouwen is het van belang om een behandeling te kiezen die bij jou past. Dit is de reden waarom ik naast bovengenoemde disciplines ook hypnotherapie en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) aanbied. Bij hypnose in mijn praktijk in Etten-Leur breng ik je in een soort geleide mediatie. Hypnose kan ervoor zorgen dat je bewuste (kritische) mind naar de achtergrond verdwijnt. Wanneer een nare ervaring uit het verleden het zelfvertrouwen opbouwen in de weg zit, kun je kiezen voor EMDR. Kort gezegd, ga je deze ervaringen tijdens een sessie verwerken zodat je ze vervolgens beter kunt dragen. Ben je toe aan een boost in zelfvertrouwen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.