Trauma Release Breathwork

Ademcoach Etten-Leur
Afspraak maken

Adem je vrij!

Met Trauma Release Breathwork maak je ruimte in diverse lagen van je zijn. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.  Je adem is je belangrijkste lichaamsfunctie en alles is afhankelijk van je adem. Ademen is leven en door de juiste ademhaling adem jij je vrij!

Trauma Release Breathwork

Vaak leven wij nog in het verleden. Maar wat wij verleden noemen zijn slechts herinneringen. Het verleden bestaat niet, er is slechts het hier en nu. 

Je kunt je adem gebruiken als medicijn voor lichaam en geest. Door gebruik te maken van diverse ademhalingstechnieken zoals de verbonden ademhaling en de holotropic breathing komen onbewuste spanningen en blokkades uit het verleden naar de oppervlakte en kunnen oplossen.

 Je krijgt letterlijk weer adem!

Mijn rol als begeleider

Tijdens de sessie kunnen er symptomen optreden als: transpireren, bibberen, tintelingen, trillen.  Je kunt de energie ook tegenwerken waardoor er spierverkramping of strakheid optreedt. Emoties van geluk, verdriet, verlatenheid, vrede, acceptatie, woede kunnen omhoog komen. En het is ook mogelijk dat je in contact komt met onverwerkte stukken uit je vroege jeugd.  Als ervaren begeleider bied ik jou daarom de liefdevolle steun, warmte en veiligheid die je nodig hebt om door te ademen en het proces af te maken.

Wil jij mijn gratis E-book ontvangen?

Interessante artikelen

Mijn blogs

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Tijdens kantooruren kun je ook bellen naar 06 179 797 01

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.