Meer verbinding voelen met jezelf en anderen, bewuster leven en inspiratie opdoen.

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Je hebt waarschijnlijk al veel boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling,  doet aan yoga, hebt webinars gevolgd en misschien wat korte trainingen. Maar je voelt, er is meer.  Dat gevoel van “is dit het nu” daar wil je vanaf want je voelt diep van binnen dat er meer is. Dat je met jouw ware potentieel aan de slag wilt,  meer uit het leven wilt halen. Je wilt voluit gaan leven in plaats van het gevoel hebben te overleven.  Jij mag gaan staan voor wie je bent, authentiek, goed genoeg zoals je bent. En van daaruit wil je leven, dingen doen waar je voldoening uit haalt, waar je blij van wordt en waar je hart van in de fik gaat!

Ik ben Daniëlle en ik weet precies hoe het is om te leven op de automatische piloot, veel in je hoofd te zitten en je intuïtie en gevoel niet te erkennen. Nu weet ik beter, ik vertrouw volledig op mijn gevoel en intuïtie en leef mijn droomleven. Wie had dat gedacht, ik? Jarenlang had ik een saaie kantoorbaan als secretaresse waar iedere dag hetzelfde was en ik mij dodelijk verveelde. Ik was niet gemotiveerd maar ach, ik verdiende toch goed? Ik had last van allerlei vage lichamelijke kwaaltjes en vaak was ik kortaf tegen mijn omgeving omdat mijn emmertje constant overliep. Het overlijden van mijn vader heeft verandering in mijn leven gebracht. Ik ben mij persoonlijk gaan ontwikkelen en mijn leven  is radicaal veranderd. Mijn saaie kantoorbaan heb ik niet meer, ik doe waar ik blij van word en ik heb een hele andere mindset. Dat is niet alleen fijn voor mij, maar ook voor mijn omgeving. Ik gun jou dat leven ook.  Ben jij er aan toe om aan jezelf te werken? Eerlijk naar jezelf te kijken in de spiegel en leiderschap te nemen over je eigen leven neem dan contact met mij op en laat mij je helpen het leven te bereiken wat je zo graag wilt.

Ik werk in mijn praktijk met pakketten. Waarom? Omdat ik op deze manier mijn cliënten de zorg kan bieden die ze nodig hebben en verdienen. En dat betekent ook de juiste voor- en nazorg. Mijn therapieën zijn vaak lifechanging en op maat gemaakt. Graag begeleid ik mijn cliënten zorgvuldig in dit proces.

.0 Je Adem als Medicijn – Ademsessie

Eén van de technieken die ik toepas is het gebruik van je adem als medicijn.
Goed en rustig ademen is de sterkste drug ter wereld. Ademen is de hoofdschakelaar naar het zenuwstelsel dat via de nervus vagus alle belangrijke inwendige organen verbind.
Ik heb mentale en fysieke problemen zien transformeren door deze ademhalingstechnieken. Je lichaam krijgt als het ware een reset door de focus op de ademhaling. Je gaat helemaal terug naar de kern.
Ben jij klaar voor een innerlijke reis, wil je graag in contact komen met je “ware” zelf en onbewuste blokkades en/of verdriet loslaten zodat je kan gaan leven vanuit je ware potentieel?
Elke maand geef ik van 10.00 – 13.30 uur een ademsessie in een kleine groep (maximaal 6 personen) in de prachtige ruimte van Vitality World in Etten-Leur.
Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur ontvangst met een kopje verse gemberthee.
10.15 uur een diepgaande, lifechanging meditatie.
11.00 uur cacaoceremonie met 100% rauwe cacao.
11.30 uur korte aura reading door Loise.
12.00 uur uitzoeken van ondersteunende Crystal Essence en aansluitend de ademsessie. Tijdens jouw ademreis ondersteun ik je door middel van lichttaal en Reiki.
13.30 uur einde.
Tijden kunnen iets afwijken van het programma.
Kosten: € 85,00 vooraf per betaalverzoek te voldoen.
Data 2023: zaterdag 21 januari,  zondag 26 februari, zaterdag 18 maart, zaterdag 18 april, zaterdag 20 mei, zaterdag 24 juni, zaterdag 23 september, zaterdag 28 oktober,  zaterdag 18 november en zaterdag 16 december.
Meer info en aanmelden via: info@detangle.nl

Cacao Ceremonie

Cacao helpt je naar binnen te reizen, verbinding te maken met je hart, patronen te onthullen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en ondersteunt je in je pad en persoonlijke groei.

Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar is eerder een katalysator voor deze processen. Het staat bekend als een hartopenend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. 

Tijdens deze avond drinken we met een groep van minimaal 3 personen 100% pure cacao uit Brazilië. Ik begeleid je tijdens deze ceremonie met een meditatie zodat je je hart opent voor jezelf. 

Kosten: € 25,00 per persoon. Vraag naar de mogelijkheden door op onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen

 

Zelfliefde sessie

Je kent het vast wel, van die momenten dat je jezelf voorbij rent. Dat je voor alles en iedereen aan het zorgen bent, behalve voor jezelf. Op standje overleven en door…..
Snak jij ook naar een moment voor jezelf? dat je even helemaal niks hoeft? Jezelf heerlijk onderdompelen in een moment van pure zelfliefde? Niemand die iets van je wil of vraagt?
Wanneer je zo’n moment helemaal voor jezelf wilt ervaren dan is de zelfliefde sessie echt iets voor jou. Tijdens deze sessie ga je ervaren hoe belangrijk het is om jezelf genoeg liefde te blijven geven. Je hoeft even helemaal niks, alleen ervaren.
Kosten voor deze individuele sessie: € 80,00 

Workshop essentiële olie

Tijdens deze workshop vertel ik je de drie kenmerken van de essentiële oliën en de drie manieren waarop ze gebruik kunnen worden. Essentiële oliën worden toegepast om ons emotionele en fysieke welzijn te bevorderen. Ze kunnen in een breed scala worden gebruikt als enkelvoudige essentiële olie of als mengsel van essentiële oliën, al naar gelang je eigen wensen en toepassing. Aan het einde van de workshop maak je een roller met essentiële olie die je mee naar huis neemt. Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden!

Kosten: € 35,00 per persoon (minimale deelname 3 personen)

 

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb een interessante workshop essentiële oliën gevolgd bij Detangle.

De oliën zijn 100% zuiver en je hebt er dus ook maar heel weinig van nodig. Daniëlle heeft veel kennis van zaken en geeft genoeg adviezen hoe en waarvoor je de oliën allemaal kan gebruiken. Ik was aangenaam verrast door de vele mogelijkheden.

Het was daarom een leerzame, maar ook gezellige workshop. Wanneer je interesse hebt in het gebruik van essentiële oliën en hier meer van wil weten dan is het volgen van een workshop bij Detangle een leuke manier om dat te doen.

Mirjam van de Water

Wil je mijn gratis E-book ontvangen?

Heb je een vraag over een pakket of over de workshop?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Tijdens kantooruren kun je ook bellen naar 06 179 797 01

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.