Meer verbinding voelen met jezelf en anderen, bewuster leven en inspiratie opdoen.

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Ik werk in mijn praktijk voor mijn therapieën met pakketten. Waarom? Omdat ik op deze manier mijn cliënten de zorg kan bieden die ze nodig hebben en verdienen. En dat betekent ook de juiste voor- en nazorg. Mijn therapieën kunnen lifechanging zijn. Graag begeleid ik mijn cliënten zorgvuldig in dit proces.

Zelfliefde sessie

Je kent het vast wel, van die momenten dat je jezelf voorbij rent. Dat je voor alles en iedereen aan het zorgen bent, behalve voor jezelf. Op standje overleven en door…..
Snak jij ook naar een moment voor jezelf? dat je even helemaal niks hoeft? Jezelf heerlijk onderdompelen in een moment van pure zelfliefde? Niemand die iets van je wil of vraagt?
Wanneer je zo’n moment helemaal voor jezelf wilt ervaren dan is de zelfliefde sessie echt iets voor jou. Tijdens deze sessie ga je ervaren hoe belangrijk het is om jezelf genoeg liefde te blijven geven. Je hoeft even helemaal niks, alleen ervaren.

Workshop essentiële olie

Tijdens deze workshop vertel ik je de drie kenmerken van de essentiële oliën en de drie manieren waarop ze gebruik kunnen worden. Essentiële oliën worden toegepast om ons emotionele en fysieke welzijn te bevorderen. Ze kunnen in een breed scala worden gebruikt als enkelvoudige essentiële olie of als mengsel van essentiële oliën, al naar gelang je eigen wensen en toepassing. Aan het einde van de workshop maak je een roller met essentiële olie die je mee naar huis neemt. Deze workshop kan ook online gevolgd worden!

 

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb een interessante workshop essentiële oliën gevolgd bij Detangle.

De oliën zijn 100% zuiver en je hebt er dus ook maar heel weinig van nodig. Daniëlle heeft veel kennis van zaken en geeft genoeg adviezen hoe en waarvoor je de oliën allemaal kan gebruiken. Ik was aangenaam verrast door de vele mogelijkheden.

Het was daarom een leerzame, maar ook gezellige workshop. Wanneer je interesse hebt in het gebruik van essentiële oliën en hier meer van wil weten dan is het volgen van een workshop bij Detangle een leuke manier om dat te doen.

Mirjam van de Water

Wil je mijn gratis E-book ontvangen?

Heb je een vraag over een pakket of over de workshop?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Tijdens kantooruren kun je ook bellen naar 06 179 797 01

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.