Meer verbinding voelen met jezelf en anderen, bewuster leven en inspiratie opdoen.

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Ik werk in mijn praktijk voor mijn therapieën met pakketten. Waarom? Omdat ik op deze manier mijn cliënten de zorg kan bieden die ze nodig hebben en verdienen. En dat betekent ook de juiste voor- en nazorg. Mijn therapieën zijn vaak lifechanging. Graag begeleid ik mijn cliënten zorgvuldig in dit proces.

Je Adem als Medicijn – Ademsessie

Eén van de technieken die ik toepas is het gebruik van je adem als medicijn.
Goed en rustig ademen is de sterkste drug ter wereld. Ademen is de hoofdschakelaar naar het zenuwstelsel dat via de nervus vagus alle belangrijke inwendige organen verbind.
Ik heb mentale en fysieke problemen zien transformeren door deze ademhalingstechnieken. Je lichaam krijgt als het ware een reset door de focus op de ademhaling. Je gaat helemaal terug naar de kern.
Ben jij klaar voor een innerlijke reis, wil je graag in contact komen met je “ware” zelf en onbewuste blokkades en/of verdriet loslaten zodat je kan gaan leven vanuit je ware potentieel?
Op 20 november a.s. geef ik van 10.00 – 16.00 uur een ademsessie in een kleine groep (maximaal 6 personen) in de prachtige ruimte van Vitality World in Etten-Leur.
Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur ontvangst met een kopje rauwe cacao (rauwe cacao is een hartopener)
11.00 – 12.30 uur een hypnotische meditatie waarbij je contact maakt met je innerlijke gids
12.30 – 14.00 uur lunch (geheel verzorgd)
14.00 – 16.00 uur ademsessie
Tijden kunnen iets afwijken van het programma
Special price, only now just for you:
€ 65,00 per contante betaling (alleen geldig op 20 november)
Meer info en aanmelden via: info@detangle.nl

Aroma Meditatie

Heb jij vragen die je graag wilt stellen aan je innerlijke gids? Wil je graag zekerder door het leven? Meer vanuit je gevoel en intuïtie leven? Dingen loslaten en vertrouwen op jezelf?
Tijdens de Aroma Meditatie ga je contact leggen met je innerlijke gids en kan je elke vraag stellen die je wilt.
Onderweg neem je allerlei zelfversterkende eigenschappen mee.
De Aroma Meditatie is een diepe meditatie waarbij verschillende thema’s aangeraakt worden. Ik gebruik tijdens de meditatie 100% pure essentiële olie afgestemd op thema voor extra (geur)beleving.
Na afloop voel je je als herboren en gaat het in alle aspecten van je leven steeds beter en beter!
Kosten voor deze avond: € 35,00
Vooraf te voldoen per tikkie. Na betaling is je aanmelding definitief.
Plaats en tijd: Vitality World in Etten-Leur van 20.00 – 21.30 uur
Meer info en aanmelden via: info@detangle.nl

Zelfliefde sessie

Je kent het vast wel, van die momenten dat je jezelf voorbij rent. Dat je voor alles en iedereen aan het zorgen bent, behalve voor jezelf. Op standje overleven en door…..
Snak jij ook naar een moment voor jezelf? dat je even helemaal niks hoeft? Jezelf heerlijk onderdompelen in een moment van pure zelfliefde? Niemand die iets van je wil of vraagt?
Wanneer je zo’n moment helemaal voor jezelf wilt ervaren dan is de zelfliefde sessie echt iets voor jou. Tijdens deze sessie ga je ervaren hoe belangrijk het is om jezelf genoeg liefde te blijven geven. Je hoeft even helemaal niks, alleen ervaren.

Workshop essentiële olie

Tijdens deze workshop vertel ik je de drie kenmerken van de essentiële oliën en de drie manieren waarop ze gebruik kunnen worden. Essentiële oliën worden toegepast om ons emotionele en fysieke welzijn te bevorderen. Ze kunnen in een breed scala worden gebruikt als enkelvoudige essentiële olie of als mengsel van essentiële oliën, al naar gelang je eigen wensen en toepassing. Aan het einde van de workshop maak je een roller met essentiële olie die je mee naar huis neemt. Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden!

 

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb een interessante workshop essentiële oliën gevolgd bij Detangle.

De oliën zijn 100% zuiver en je hebt er dus ook maar heel weinig van nodig. Daniëlle heeft veel kennis van zaken en geeft genoeg adviezen hoe en waarvoor je de oliën allemaal kan gebruiken. Ik was aangenaam verrast door de vele mogelijkheden.

Het was daarom een leerzame, maar ook gezellige workshop. Wanneer je interesse hebt in het gebruik van essentiële oliën en hier meer van wil weten dan is het volgen van een workshop bij Detangle een leuke manier om dat te doen.

Mirjam van de Water

Wil je mijn gratis E-book ontvangen?

Heb je een vraag over een pakket of over de workshop?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Tijdens kantooruren kun je ook bellen naar 06 179 797 01

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.