Home » Blog » Mindset » ZURE AUGURK OF FRISSE KOMKOMMER?

ZURE AUGURK OF FRISSE KOMKOMMER?

door | 22 sep, 2021 | Mindset

Ik hou van gek doen. Mensen die mij kennen weten dat ik graag typetjes nadoe of gekke bekken trek. Ik ben dan ook gek op apps als Snapchat en TikTok.

Vroeger durfde ik dat niet te laten zien, want stel dat je niet serieus genomen wordt. Tegenwoordig heb ik dit deel van mezelf volledig omarmt en het feit dat je humor hebt doet niks af aan het feit of je wel of niet serieus bent in je werk. Sterker nog er zou eens wat meer met humor gewerkt moeten worden, alles is al serieus genoeg.

Onlangs heb ik dan ook een filmpje van mezelf op TikTok gedeeld. Dit betrof een stukje uit een aflevering van Lang Leve de Liefde wat ik écht hilarisch vond.

Niet lang daarna kreeg ik de vraag van iemand of ik dit wil uitstralen met Detangle. Mijn antwoord daarop is een volmondig “ja”. Ik ben authentiek, mijn aanpak is authentiek en ja ik ben volledig mezelf in mijn bedrijf!

De wereld is al veel te serieus mensen en zoals mijn mentor altijd zei: “je kan nog zo je best doen om een frisse komkommer te zijn, maar als je iedere dag thuiskomt in een pot zure augurken dan wordt je vanzelf een zure augurk. Laat mij dan die frisse komkommer zijn!

Mijn vraag aan jou is in hoeverre durf jij volledig jezelf te zijn?

 

Lees ook mijn blog zelfliefde checklist

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Mindset van een winnaar

Mindset van een winnaar

Jij bent een échte winnaar. Er is niemand zo goed als jij! Jij bent uniek en perfect zoals je bent. Heb je er wel eens over nagedacht dat jij het gewonnen hebt van die miljoenen andere zaadcellen en hoe bijzonder dit is?

Lees meer
Hoe Werkt Ons Brein?

Hoe Werkt Ons Brein?

Hoe kan het zijn dat ieder mens dingen anders ervaart?

Dit is te verklaren door het communicatiemodel.

Miloenen bits en bytes komen de hele dag bij je binnen die niet bewust bij te houden zijn. Alles wat je ziet/hoort/voelt wordt op ons afgevuurd.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin