Home » Blog » Mindset » Positieve Affirmatie Podcast

Positieve Affirmatie Podcast

door | 20 aug, 2021 | Mindset

Inmiddels staat mijn Positieve Affirmatie Podcast alweer een tijdje online. Begonnen omdat ik iemand in mijn directe omgeving wilde helpen positieve gedachten over zichzelf te hebben. Nou, dat is gelukt!!

Sinds die tijd is mijn podcast al meer dan 1000 x beluisterd. Blijkbaar is er veel behoefte aan en ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen aan een positievere mindset voor iedereen. Want zeg nou zelf, als je jezelf dan toch verhalen vertelt dan kunnen ze maar beter positief en motiverend zijn!

Wat is een positieve affirmatie eigenlijk precies?

Een positieve affirmaties is een krachtige positieve gedachte die je door middel van korte zinnen voor jezelf herhaalt. Daarmee beïnvloed jij je onderbewuste en herprogrammeer je je brein. Je traint je hersenen positief te denken.

Hoe vaker je de positieve affirmaties van mijn podcast luistert hoe echter en meer waarheid ze worden voor jou!

Wanneer je behoefte hebt aan een positievere mindset of je kent iemand die dit nodig heeft luister dan dagelijks naar De Positieve Affirmatie Podcast op Spotify.

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Comfortzone is dodelijk!

Comfortzone is dodelijk!

Alles is energie, jij dus ook. Hoe zou het zijn wanneer je werkelijk gaat leven vanuit jouw potentieel en de oneindige mogelijkheden. Wat zou je dan allemaal anders doen of zou alles hetzelfde blijven?

lees verder
Druk, druk, druk

Druk, druk, druk

Soms heb je van die dagen, je bent zo veel van plan, wilt van alles doen. En aan het einde van de dag ben je kapot, je bent de hele dag druk geweest. Maar als iemand je vraagt: “waarmee dan?” dan weet je het eigenlijk niet meer.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin