Home » Blog » Mindset » Positieve Affirmatie Podcast

Positieve Affirmatie Podcast

door | 20 aug, 2021 | Mindset

Inmiddels staat mijn Positieve Affirmatie Podcast alweer een tijdje online. Begonnen omdat ik iemand in mijn directe omgeving wilde helpen positieve gedachten over zichzelf te hebben. Nou, dat is gelukt!!

Sinds die tijd is mijn podcast al meer dan 1000 x beluisterd. Blijkbaar is er veel behoefte aan en ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen aan een positievere mindset voor iedereen. Want zeg nou zelf, als je jezelf dan toch verhalen vertelt dan kunnen ze maar beter positief en motiverend zijn!

Wat is een positieve affirmatie eigenlijk precies?

Een positieve affirmaties is een krachtige positieve gedachte die je door middel van korte zinnen voor jezelf herhaalt. Daarmee beïnvloed jij je onderbewuste en herprogrammeer je je brein. Je traint je hersenen positief te denken.

Hoe vaker je de positieve affirmaties van mijn podcast luistert hoe echter en meer waarheid ze worden voor jou!

Wanneer je behoefte hebt aan een positievere mindset of je kent iemand die dit nodig heeft luister dan dagelijks naar De Positieve Affirmatie Podcast op Spotify.

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Liefde is….

Liefde is….

Liefde begint met de liefde voor jezelf. Ben jij lief voor jezelf, of ben je altijd bezig met “de ballen” in de lucht houden gedurende de dag en vergeet je daarbij jezelf?

lees verder
Druk, druk, druk

Druk, druk, druk

Soms heb je van die dagen, je bent zo veel van plan, wilt van alles doen. En aan het einde van de dag ben je kapot, je bent de hele dag druk geweest. Maar als iemand je vraagt: “waarmee dan?” dan weet je het eigenlijk niet meer.

lees verder
Een doosje complimenten

Een doosje complimenten

Vind jij het geven en ontvangen van complimenten ook zo lastig?

Krijg je een compliment over de jurk die je draagt en dat je dan zegt: “ow die was in de uitverkoop hoor” of “dit ouwe ding heb ik al jaaaren”. Ken je dat?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin