Home » Blog » Mindset » Doe Eens Normaal!

Doe Eens Normaal!

door | 18 nov, 2021 | Mindset

Het begint al vroeg in onze jeugd.  Je moet al snel in het keurslijf van wat “normaal” is. Je bent bang om buiten de groep te vallen en dus pas je je aan.

 

Maar wat is “normaal” voor jou? en hoe ver ga jij mee in het normaal van de ander? Wanneer ga jij over jouw grenzen heen? En wie bepaalt er eigenlijk wat er normaal is voor jou?

 

Leren luisteren naar je gevoel en intuïtie en je grenzen aangeven. Gaan staan voor je authentieke zelf. Nee durven zeggen tegen de ander is ja zeggen tegen jezelf. Hoe vaak heb jij die zinnetjes gehoord? Pas je ze ook toe? Pas je ze werkelijk toe? Ook als het lastig is? Blijf je dan geloven in jezelf of bezwijk je onder de druk van de ander en/of de groep en pas jij je aan?

 

Niemand heeft gezegd dat nee zeggen en je grenzen aangeven makkelijk is. Makkelijk is het soms zeker niet. Maar wel  nodig om dicht bij jezelf te blijven.

 

Is jouw normaal gebaseerd op je gevoel & intuïtie of op basis van angst & druk?

 

Lees ook mijn blog Ik ben steeds meer mezelf

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Magische reis

Magische reis

Ken je dat? Ik voelde mij de hele week al niet toppie. Het was herfstig weer, ik had het koud. Voelde mij niet in verbinding met mijn gevoel en had gewoon een “ik kruip op de bank met een dekentje, chocolade en Netflix” gevoel. Maar…..ik had iets op de planning staan. Een retraite weekend waarbij ik ook een hypnotische meditatie zou verzorgen. En hoe dichterbij het moment kwam, hoe minder zin ik kreeg. Ik verzon in mijn hoofd allerlei bezwaren om toch maar niet te gaan.

Lees meer
Herinneringen true or false?

Herinneringen true or false?

Wist je dat jouw herinneringen waar en niet waar kunnen zijn. In de loop van de tijd kan je namelijk dingen erbij verzonnen hebben, maar ook weggelaten. Daarnaast herinner jij je een herinnering aan de laatste herinnering die je er aan had.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin