Home » Blog » Mindset » Money, money, money

Money, money, money

door | 9 sep, 2020 | Mindset

Money money money

 

Er heerst een soort taboe op het hebben van geld. Mensen met geld hebben het volgens velen “hoog in hun bol”. En toch wil iedereen het hebben. Het is net als seks: iedereen doet het maar niemand praat erover.

 

En wanneer we dan geld hebben, dan willen we dat het liefste “vasthouden”. Het idee van “dit is van mij”.

 

Geld moet stromen

Ik denk daar anders over. Ik hou van geld en geld moet stromen. Dat is de bedoeling van geld. Geld is energie en energie moet stromen. Wanneer je geld niet laat stromen is het niks waard. Ik zie geld als een middel om de wereld beter te maken.

 

Investeren

Wanneer ik namelijk geld verdien word niet alleen ik daar beter van. Ik investeer mijn geld. Wanneer ik mijn geld investeer in trainingen help ik daar mijn cliënten mee die bij mij in de praktijk komen. Wanneer ik mijn geld investeer in mijn huis dan help ik de schilder aan een inkomen voor hem en zijn gezin. En op die manier maak je met geld de wereld beter.

 

Missie

En dat is mijn missie. De wereld beter maken, mensen te herinneren aan wie ze diep van binnen zijn. Waardoor ze dat gaan doen waar ze blij en vrolijk van worden en leven vanuit hun hart. En wanneer iedereen op de wereld gaat leven vanuit zijn hart dan gaat de wereld er heel anders uitzien.

 

Geld moet rollen

Geld moet rollen en in beweging blijven wil het waarde krijgen. Dus laat het taboe maar varen en gun jezelf en anderen de energie van geld.

 

 

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Focus On Me

Focus On Me

Vaak zijn we geneigd iedereen aandacht te geven en onszelf als laatste op de lijst te zetten. Wachtend op de reservebank tot we aan de beurt zijn…

lees verder
Dromen is magisch!

Dromen is magisch!

Durf jij te dromen? Durf jij te dromen zo groots als een kind? Vroeger was in je fantasie de bank een machtig groot schip en de grond een oceaan vol gevaren. De hele wereld lag aan je voeten en je was nergens bang voor.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin