Home » Blog » Mindset » Money, money, money

Money, money, money

door | 9 sep, 2020 | Mindset

Money money money

 

Er heerst een soort taboe op het hebben van geld. Mensen met geld hebben het volgens velen “hoog in hun bol”. En toch wil iedereen het hebben. Het is net als seks: iedereen doet het maar niemand praat erover.

 

En wanneer we dan geld hebben, dan willen we dat het liefste “vasthouden”. Het idee van “dit is van mij”.

 

Geld moet stromen

Ik denk daar anders over. Ik hou van geld en geld moet stromen. Dat is de bedoeling van geld. Geld is energie en energie moet stromen. Wanneer je geld niet laat stromen is het niks waard. Ik zie geld als een middel om de wereld beter te maken.

 

Investeren

Wanneer ik namelijk geld verdien word niet alleen ik daar beter van. Ik investeer mijn geld. Wanneer ik mijn geld investeer in trainingen help ik daar mijn cliënten mee die bij mij in de praktijk komen. Wanneer ik mijn geld investeer in mijn huis dan help ik de schilder aan een inkomen voor hem en zijn gezin. En op die manier maak je met geld de wereld beter.

 

Missie

En dat is mijn missie. De wereld beter maken, mensen te herinneren aan wie ze diep van binnen zijn. Waardoor ze dat gaan doen waar ze blij en vrolijk van worden en leven vanuit hun hart. En wanneer iedereen op de wereld gaat leven vanuit zijn hart dan gaat de wereld er heel anders uitzien.

 

Geld moet rollen

Geld moet rollen en in beweging blijven wil het waarde krijgen. Dus laat het taboe maar varen en gun jezelf en anderen de energie van geld.

 

 

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Magische reis

Magische reis

Ken je dat? Ik voelde mij de hele week al niet toppie. Het was herfstig weer, ik had het koud. Voelde mij niet in verbinding met mijn gevoel en had gewoon een “ik kruip op de bank met een dekentje, chocolade en Netflix” gevoel. Maar…..ik had iets op de planning staan. Een retraite weekend waarbij ik ook een hypnotische meditatie zou verzorgen. En hoe dichterbij het moment kwam, hoe minder zin ik kreeg. Ik verzon in mijn hoofd allerlei bezwaren om toch maar niet te gaan.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin