Home » Blog » Money, money, money

Money, money, money

9 september 2020

Money money money

 

Er heerst een soort taboe op het hebben van geld. Mensen met geld hebben het volgens velen “hoog in hun bol”. En toch wil iedereen het hebben. Het is net als seks: iedereen doet het maar niemand praat erover.

 

En wanneer we dan geld hebben, dan willen we dat het liefste “vasthouden”. Het idee van “dit is van mij”.

 

Geld moet stromen

Ik denk daar anders over. Ik hou van geld en geld moet stromen. Dat is de bedoeling van geld. Geld is energie en energie moet stromen. Wanneer je geld niet laat stromen is het niks waard. Ik zie geld als een middel om de wereld beter te maken.

 

Investeren

Wanneer ik namelijk geld verdien word niet alleen ik daar beter van. Ik investeer mijn geld. Wanneer ik mijn geld investeer in trainingen help ik daar mijn cliënten mee die bij mij in de praktijk komen. Wanneer ik mijn geld investeer in mijn huis dan help ik de schilder aan een inkomen voor hem en zijn gezin. En op die manier maak je met geld de wereld beter.

 

Missie

En dat is mijn missie. De wereld beter maken, mensen te herinneren aan wie ze diep van binnen zijn. Waardoor ze dat gaan doen waar ze blij en vrolijk van worden en leven vanuit hun hart. En wanneer iedereen op de wereld gaat leven vanuit zijn hart dan gaat de wereld er heel anders uitzien.

 

Geld moet rollen

Geld moet rollen en in beweging blijven wil het waarde krijgen. Dus laat het taboe maar varen en gun jezelf en anderen de energie van geld.

 

 

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Some like it hot

Some like it hot

Naar de sauna gaan is Iets wat ik heel graag doe en wat zeker in deze tijd geen overbodige luxe. Buiten het feit dat het heerlijk ontspannend is is het ook nog eens heel goed voor je immuunsysteem. Win-win situatie dus.

Lees meer
Transformatie

Transformatie

De manier waarop vlinders bewegen, de vrijheid en speelsheid die ze hebben. Ze lijken bijna te dansen in de lucht. Die dans staat voor de behoefte aan beweging en verandering naar de volgende fase van ons leven.

Lees meer
Liefde is….

Liefde is….

Liefde begint met de liefde voor jezelf. Ben jij lief voor jezelf, of ben je altijd bezig met “de ballen” in de lucht houden gedurende de dag en vergeet je daarbij jezelf?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin