Home » Blog » Mindset » Liefde is….

Liefde is….

door | 13 jan, 2021 | Mindset

Liefde begint met de liefde voor jezelf. Ben jij lief voor jezelf, of ben je altijd bezig met “de ballen” in de lucht houden gedurende de dag en vergeet je daarbij jezelf?

 

Liefde is de basis

Liefde is de basis van alles. Ben je wel eens gekwetst geweest in de liefde? Dan was dit niet de liefde zelf, maar de afwijzing die je kwetste. Ben je afhankelijk van de liefde van een ander? Waarschijnlijk ontbreekt het dan aan liefde voor jezelf.

 

Jij bent het belangrijkst

Geef alle liefde aan jezelf. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Wanneer het met jou goed gaat, kan je er beter zijn voor de mensen om je heen van wie je houdt en gaat het met hen ook goed.

 

Hoe lief ben jij tegen jezelf?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Focus On Me

Focus On Me

Vaak zijn we geneigd iedereen aandacht te geven en onszelf als laatste op de lijst te zetten. Wachtend op de reservebank tot we aan de beurt zijn…

lees verder
Vanuit zachtheid

Vanuit zachtheid

Vanuit zachtheid kijk ik naar mijzelf. Hoef ik even niks, ik moest al zo lang van alles van mijzelf. De meest autoritaire baas was ik voor mijzelf, de meest strenge moeder was ik voor mezelf, de altijd kritische vriendin was ik voor mijzelf. Het was niet makkelijk om te leven met mijzelf en jarenlang te leven onder het juk van al mijn, vaak negatieve, zelfpraat.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin