Home » Blog » Mindset » Liefde is….

Liefde is….

door | 13 jan, 2021 | Mindset

Liefde begint met de liefde voor jezelf. Ben jij lief voor jezelf, of ben je altijd bezig met “de ballen” in de lucht houden gedurende de dag en vergeet je daarbij jezelf?

 

Liefde is de basis

Liefde is de basis van alles. Ben je wel eens gekwetst geweest in de liefde? Dan was dit niet de liefde zelf, maar de afwijzing die je kwetste. Ben je afhankelijk van de liefde van een ander? Waarschijnlijk ontbreekt het dan aan liefde voor jezelf.

 

Jij bent het belangrijkst

Geef alle liefde aan jezelf. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Wanneer het met jou goed gaat, kan je er beter zijn voor de mensen om je heen van wie je houdt en gaat het met hen ook goed.

 

Hoe lief ben jij tegen jezelf?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Positieve Affirmatie Podcast

Positieve Affirmatie Podcast

Positieve affirmaties zijn krachtige positieve gedachten die je voor jezelf herhaalt. Daarmee beïnvloed jij je onderbewuste en herprogrammeer je je brein. Je traint je hersenen positief te denken.

lees verder
Hoe Werkt Ons Brein?

Hoe Werkt Ons Brein?

Hoe kan het zijn dat ieder mens dingen anders ervaart?

Dit is te verklaren door het communicatiemodel.

Miloenen bits en bytes komen de hele dag bij je binnen die niet bewust bij te houden zijn. Alles wat je ziet/hoort/voelt wordt op ons afgevuurd.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin