Home » Blog » Mindset » Liefde is….

Liefde is….

door | 13 jan, 2021 | Mindset

Liefde begint met de liefde voor jezelf. Ben jij lief voor jezelf, of ben je altijd bezig met “de ballen” in de lucht houden gedurende de dag en vergeet je daarbij jezelf?

 

Liefde is de basis

Liefde is de basis van alles. Ben je wel eens gekwetst geweest in de liefde? Dan was dit niet de liefde zelf, maar de afwijzing die je kwetste. Ben je afhankelijk van de liefde van een ander? Waarschijnlijk ontbreekt het dan aan liefde voor jezelf.

 

Jij bent het belangrijkst

Geef alle liefde aan jezelf. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Wanneer het met jou goed gaat, kan je er beter zijn voor de mensen om je heen van wie je houdt en gaat het met hen ook goed.

 

Hoe lief ben jij tegen jezelf?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Hoe word je rijk?

Hoe word je rijk?

Veel mensen vragen zich af hoe ze steenrijk kunnen worden. Uiteraard zijn er allerlei lucratieve manieren om rijk te worden. Criminele handel of een bank beroven bijvoorbeeld. Misschien hou je er geld aan over, maar rijk word je er niet van. Je doet er anderen verdriet mee en je bent constant bang om gepakt te worden. Nee, écht rijk worden heeft niks met geld te maken.

Lees meer
Wat is jouw why?

Wat is jouw why?

Wat is jouw why? Dat is de vraag die ik laatst kreeg. Ik wist meteen dat mijn why te maken heeft met mijn hoogste waarden: vrijheid en rechtvaardigheid.

Lees meer
Focus On Me

Focus On Me

Vaak zijn we geneigd iedereen aandacht te geven en onszelf als laatste op de lijst te zetten. Wachtend op de reservebank tot we aan de beurt zijn…

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin