Home » Blog » Mindset » Liefde is….

Liefde is….

door | 13 jan, 2021 | Mindset

Liefde begint met de liefde voor jezelf. Ben jij lief voor jezelf, of ben je altijd bezig met “de ballen” in de lucht houden gedurende de dag en vergeet je daarbij jezelf?

 

Liefde is de basis

Liefde is de basis van alles. Ben je wel eens gekwetst geweest in de liefde? Dan was dit niet de liefde zelf, maar de afwijzing die je kwetste. Ben je afhankelijk van de liefde van een ander? Waarschijnlijk ontbreekt het dan aan liefde voor jezelf.

 

Jij bent het belangrijkst

Geef alle liefde aan jezelf. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Wanneer het met jou goed gaat, kan je er beter zijn voor de mensen om je heen van wie je houdt en gaat het met hen ook goed.

 

Hoe lief ben jij tegen jezelf?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Vertrouw jij jezelf?

Vertrouw jij jezelf?

Heb jij vertrouwen in jezelf? In jouw kennis, in wat jij doet en kan? Of ben je constant angstig voor nieuwe dingen en houdt je heel erg vast aan alles wat je “kent”?

Lees meer
Money, money, money

Money, money, money

Er heerst een soort taboe op het hebben van geld. Mensen met geld hebben het volgens velen “hoog in hun bol”. En toch wil iedereen het hebben. Het is net als seks: iedereen doet het maar niemand praat erover.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin