Home » Blog » Mindset » Koop vandaag nog een planner!

Koop vandaag nog een planner!

door | 17 sep, 2020 | Mindset

Koop vandaag nog een planner!

Vind jij het ook zo lastig om tijd voor jezelf te nemen. Er komt altijd wel iets of iemand tussen die aandacht van je vraagt. Aan het einde van de dag ben je weer met van alles bezig geweest en ben je weer niet toegekomen aan tijd voor jezelf.

Terwijl tijd voor jezelf nemen zo belangrijk is om goed in je vel te blijven zitten en je energie hoog te houden.

Ik heb een tip voor je:

Koop vandaag nog een planner en plan een moment in. Een moment om dat te doen wat je altijd al graag wilde doen, maar waar nooit de tijd voor is. Of wat altijd op de langer baan wordt geschoven. Plan dit moment in. En zonder dringende reden wordt dit moment niet verschoven. Zelfliefde = zelfdiscipline. Je zegt de afspraken met je partner/kinderen of iemand van wie je houdt ook niet zo maar af. Houdt je dan ook aan de beloftes met jezelf.

Hierdoor kan je eventuele situaties om je heen beter aan en kun je er ook weer zijn voor de mensen om je heen.

Welk moment ga jij vandaag nog plannen?

Vind je deze tip interessant? Ik heb er nog 2, lees mijn blog “Hey lieve vrouw” https://detangle.nl/mindset/hey-lieve-vrouw/

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Je brein is geniaal

Je brein is geniaal

Je mindset is een gevolg van emoties en gedrag. Door middel van synapsen in je brein en spiegelneuronen leren we, kopiëren we en wordt alles geautomatiseerd. Je mindset is een verzameling van overtuigingen, hoe je denkt over jezelf en hoe je de wereld in kijkt.

lees verder
Detangle komt naar je toe deze winter!

Detangle komt naar je toe deze winter!

Tuuttuuttuut, opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, ik heb een ongelooflijke haast!
Je hebt geen tijd voor jezelf, bent altijd aan het zorgen voor anderen, komt niet toe aan jezelf, in je hoofd ben je alweer bezig met de rest van de dag en met wat je allemaal moet doen. Je voelt je snel verveeld, werken doe je omdat je nu eenmaal geld moet verdienen maar echt leuk vindt je het niet. Je leven voelt aan alsof je het leeft op de automatische piloot en je denkt regelmatig is dit het nu?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin