Home » Blog » Mindset » Shine like a pearl!

Shine like a pearl!

door | 3 okt, 2020 | Mindset

Laatst deed ik een meditatie. Ik maakte een reis naar mijn gekwetste innerlijk kind. Ik kreeg een cadeautje van haar, een parel.

 

De lelijke buitenkant

Ik besefte mij waar de parel voor stond. Vaak heb ik alleen de lelijke buitenkant van de oester aan de buitenwereld laten zien. Vol butsen en bulten, gekwetst door het leven. De parel diep verborgen voor iedereen.

 

Het licht in de duisternis

Maar verborgen in de duisternis van de oester schuilt een symbool; het licht dat in de duisternis schijnt..

De parel is mooi, natuurlijk, schittert en is prachtig in zijn eenvoud. Ook de binnenkant van een oester is prachtig. Al dat parelmoer, die verschillende kleurtjes.

Wanneer die parel alleen aan de binnenkant blijft zitten, waar jij hem zelf niet eens kan zien mis je zoveel van jezelf. En de wereld om je heen ook!

 

Lekker shinen!

Want wat als je die parel kan laten shinen! Je bent nu al leuk, laat staan wanneer je die schelp opent en al dat moois tevoorschijn komt. Al die kleurenpracht, met als kers op de taart die mooie, natuurlijke, pure, schitterende parel! Dat is de pure jij!

Parels zijn de tranen van geluk. En het is tijd die pure parel, die pure jij aan de wereld te laten zien. Zodat jij lekker kan shinen in al je pure pracht en kleuren!

 

Ben jij er klaar voor om te shinen?

 

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw why?

Wat is jouw why?

Wat is jouw why? Dat is de vraag die ik laatst kreeg. Ik wist meteen dat mijn why te maken heeft met mijn hoogste waarden: vrijheid en rechtvaardigheid.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin