Home » Blog » Mindset » IK BEN STEEDS MEER MEZELF

IK BEN STEEDS MEER MEZELF

door | 19 okt, 2021 | Breathwork, BRTT, Essentiële 0liën, Hypnotherapie, Mindset

Als baby was ik vooral heel lief. Sliep veel, huilde weinig en was vooral niet te aanwezig.

Als kleuter was ik vooral extreem verlegen. Wanneer iemand vroeg “hoe heet jij?” was ik zo verlegen dat mijn vriendinnetje moest zeggen “Daniëlle”.

Als tiener was ik vooral heel onzeker. Ik begon mezelf te vergelijken met anderen. Waar ik dan meestal niet te best vanaf kwam. Mijn neus was te groot, mijn buik was te dik (ik woog 56 kg!!).

Als twintiger was ik vooral bezig met hoe het hoort. Ik had een baan, een auto, een huis. Was ik gelukkig, vond ik mijn baan wel leuk, daar was ik niet mee bezig.

Als dertiger was ik vooral bezig met voor iedereen zorgen, behalve voor mezelf. Ik leefde op de automatische piloot. Het was voor mij meer overleven dan leven.

Als veertiger kwam mijn omslag. Iemand vroeg mij “wat is je doel in dit leven”. Ik had werkelijk geen idee, was vooral bezig met overleven. Het werden mijn kantelpunt jaren. Door diverse ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven besefte ik “op deze manier wil ik niet verder, ik wil het anders”. Ik heb de eerste stappen gezet in persoonlijke ontwikkeling. Op zoek gegaan naar wat wil ik nu? Waar word ik blij van? Wat is mijn missie?

Als vijftiger ben ik vooral steeds meer mezelf. Ik heb al heel wat soulsearching gedaan. Ben door pieken en dalen gegaan. Ben ik er al? Nou, dat hoop ik niet! Vind het pad van persoonlijke ontwikkeling veel te leuk. Maar ik ben dichter bij mezelf dan ik ooit geweest ben. Die overgang?? Die had ik jaren eerder moeten doen, ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld!

En mijn missie? Ik ben ervoor geboren andere vrouwen ditzelfde pad te laten bewandelen. Omdat ik voel dat dit nodig is. Ik inspireer vrouwen weer met liefde voor zichzelf te leren luisteren naar hun hart, hun gevoel, hun intuïtie. Zodat ze gaan leven vanuit hun hart en gaan doen waar ze écht blij van worden.

Ik ben blij dat die ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven hebben plaatsgevonden. Anders zat ik waarschijnlijk nu nog steeds in die ratrace van overleven. Ik voel mij energieker en vrijer dan ik mij ooit in mijn leven gevoeld heb!

Ik kan met trots zeggen: THIS IS ME!!

Wist je dat ik ook geregistreerd sta op de website: https://www.vind-een-therapeut.nl/

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

De apentemmer

De apentemmer

Ken je dat verhaal van de aap op je schouder? Iedereen heeft zijn eigen aap waar hij/zij verantwoordelijk voor is. Dit kan best een uitdaging zijn voor sommige mensen.

lees verder
Het land van links

Het land van links

Je anders voelen, gevoelig en een beetje rebels zijn. Je in de loop van de jaren zijn gaan aanpassen en daardoor altijd maar bezig met anderen en je omgeving in plaats van jezelf.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin