Home » Blog » Mindset » Hoe wil jij herinnerd worden?

Hoe wil jij herinnerd worden?

door | 24 feb, 2021 | Mindset

Hoe wil jij later herinnerd worden door je de mensen van wie je houdt? Als iemand die alles uit het leven heeft gehaald voor zichzelf? Of als iemand die hele dagen op de bank voor de tv met een zak chips weg heeft zitten vegeteren?

 

Doen waar je blij van wordt

Je hebt alleen dit leven, zorg dat het de moeite waard is. Dat je dingen doet waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Dat je positieve dingen tegen jezelf vertelt. Dat je de mensen van wie je houdt liefhebt.

 

Je hebt een keuze

En besef je dat je elke dag een keuze hebt. Je kunt ervoor kiezen jezelf negatieve verhalen te vertellen en te blijven “hangen” in al die oude patronen. Of je raapt jezelf bij elkaar, staat op van die bank en gaat aan het werk!

Ga dat doen wat nodig is om het leven voor jezelf leuk te maken. Ga om met mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Wees voor anderen de verandering die jij graag ziet.

 

Hoe wil jij terugkijken?

Want hoe wil jij straks terugkijken op je leven? Wil jij terugkijken naar alle dingen die je niet gedaan hebt. Chagrijnig en geïrriteerd naar alles en iedereen. Ken je ze, van die oude knorrepotten? Of wil je terugkijken met een goed gevoel op een leven wat je voldoening heeft gegeven, waarin je liefde hebt gegeven en gekregen, waarin je op je bek bent gegaan en weer opgestaan omdat je hebt gedaan waar je hart van in de fik ging?

 

Dat mensen je herinneren als een mooi, warm, positief en waardevol mens.

 

Het leven is kort, ik kies voor het laatste en jij?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Rituelen

Rituelen

Rituelen, vroeger had ik die niet. Ik liet de dag en het verloop ervan zo’n beetje bepalen hoe ik me voelde. Had veel last van kritische zelfpraat en dat zorgde er nou niet bepaald voor dat ik me beter voelde. Tegenwoordig weet ik dat ik zelf een aandeel heb in hoe ik mij voel.

Lees meer
Geef me de ruimte!

Geef me de ruimte!

Laatst ben ik een dagje op yoga retraite gegaan bij Margot Dullaert van Yoga Etten-Leur. Even een dagje helemaal voor mijzelf. Niets hoeft, lekker weer, lekker eten, mooie omgeving en heerlijk ontspannen met yoga oefeningen. Het was een geweldige dag en daarna voelde ik mij als herboren. Meer energie, creatiever en helemaal happy. Goed voor mijzelf, maar ook voor mijn partner en kinderen ?.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin