Home » Blog » Mindset » Hoe wil jij herinnerd worden?

Hoe wil jij herinnerd worden?

door | 24 feb, 2021 | Mindset

Hoe wil jij later herinnerd worden door je de mensen van wie je houdt? Als iemand die alles uit het leven heeft gehaald voor zichzelf? Of als iemand die hele dagen op de bank voor de tv met een zak chips weg heeft zitten vegeteren?

 

Doen waar je blij van wordt

Je hebt alleen dit leven, zorg dat het de moeite waard is. Dat je dingen doet waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Dat je positieve dingen tegen jezelf vertelt. Dat je de mensen van wie je houdt liefhebt.

 

Je hebt een keuze

En besef je dat je elke dag een keuze hebt. Je kunt ervoor kiezen jezelf negatieve verhalen te vertellen en te blijven “hangen” in al die oude patronen. Of je raapt jezelf bij elkaar, staat op van die bank en gaat aan het werk!

Ga dat doen wat nodig is om het leven voor jezelf leuk te maken. Ga om met mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Wees voor anderen de verandering die jij graag ziet.

 

Hoe wil jij terugkijken?

Want hoe wil jij straks terugkijken op je leven? Wil jij terugkijken naar alle dingen die je niet gedaan hebt. Chagrijnig en geïrriteerd naar alles en iedereen. Ken je ze, van die oude knorrepotten? Of wil je terugkijken met een goed gevoel op een leven wat je voldoening heeft gegeven, waarin je liefde hebt gegeven en gekregen, waarin je op je bek bent gegaan en weer opgestaan omdat je hebt gedaan waar je hart van in de fik ging?

 

Dat mensen je herinneren als een mooi, warm, positief en waardevol mens.

 

Het leven is kort, ik kies voor het laatste en jij?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Een doosje complimenten

Een doosje complimenten

Vind jij het geven en ontvangen van complimenten ook zo lastig?

Krijg je een compliment over de jurk die je draagt en dat je dan zegt: “ow die was in de uitverkoop hoor” of “dit ouwe ding heb ik al jaaaren”. Ken je dat?

lees verder
Positieve Affirmatie Podcast

Positieve Affirmatie Podcast

Positieve affirmaties zijn krachtige positieve gedachten die je voor jezelf herhaalt. Daarmee beïnvloed jij je onderbewuste en herprogrammeer je je brein. Je traint je hersenen positief te denken.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin