Home » Blog » Mindset » Geliefd of vergruisd?

Geliefd of vergruisd?

door | 23 jan, 2020 | Mindset

Er is een vrouwelijke huisarts in Nederland die graag de eerste medicijnvrije huisarts van Nederland wil zijn. Nederland heeft daar een mening over. Er zijn mensen die heel blij zijn dat er ook gekeken wordt naar andere manieren, buiten de medicijnindustrie. Er zijn ook mensen die haar het liefst uit haar functie ontheven zien. Want let wel, zij is een officiële huisarts met de daarbij behorende papieren.

Zij kiest echter voor een weg buiten de gebaande paden en voor dat waar zij in gelooft. En geloof mij, zij krijgt de nodige kritiek over zich heen!

Zij laat zich niet weerhouden van dat waar zij in gelooft. Ze steekt haar “kop” boven het maaiveld uit en blijft bij zichzelf en blijft geloven in waar zij voor staat. Ondanks alle kritiek.

Mensen die in het verleden veel betekend hebben zijn wel vaker voor gek verklaard. Denk aan Benz die voor gek werd verklaard omdat hij in een gemotoriseerd voertuig geloofde in de tijd dat ze toch paarden hadden met een kar erachter. Of wat te denken van Pythagoras die geloofde dat de aarde rond was in een tijd dat iedereen nog geloofde dat hij zo plat als een pannenkoek was.

Het gaat er niet om of iemand “gelijk” heeft of niet. Het gaat om in jezelf geloven en in je (vreedzame) idealen en daar voor gaan, ongeacht de negatieve reacties of kritiek.

Geloof jij in jezelf en jouw idealen?

Liefs,

Daniëlle

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Van chaos naar rust in je hoofd

Van chaos naar rust in je hoofd

Soms heb je van die dagen, je bent van alles van plan, maar de dag loopt net even anders. De hond heeft op het tapijt gepoept, je kinderen vragen van alles aan je, de telefoon gaat. Het is een chaos in je hoofd en aan het einde van de dag ben je moe. Je bent de hele dag druk in de weer geweest, maar als iemand je vraagt waarmee dan heb je geen idee meer…

lees verder
Liefde is….

Liefde is….

Liefde begint met de liefde voor jezelf. Ben jij lief voor jezelf, of ben je altijd bezig met “de ballen” in de lucht houden gedurende de dag en vergeet je daarbij jezelf?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin