Home » Blog » Mindset » Focus On Me

Focus On Me

door | 10 feb, 2021 | Mindset

Vaak zijn we geneigd iedereen aandacht te geven en onszelf als laatste op de lijst te zetten. Wachtend op de reservebank tot we aan de beurt zijn…

 

Uitdagingen

Ook ik heb te maken met deze uitdagingen. Mijn focus ligt dan heel erg op mijn praktijk en alles wat daar mee te maken heeft. De social media, zichtbaarheid, netwerkbijeenkomsten. Vragen als “hoe spreek ik mijn doelgroep het beste aan?” spelen door mijn hoofd. Ik moet er voor waken niet continu “aan” te staan voor mijn praktijk.

 

Focus on me

Tegelijkertijd is het nodig om geregeld de “focus on me” te hebben. Tijd voor mezelf. Naar binnen te keren. De stilte op te zoeken. Te luisteren naar dat wat mijn hart me vertelt. Ik laad op door tijd alleen door te brengen. Dat is in nu een extra uitdaging, met weer een maand lockdown erbij en twee pubers 24/7 thuis.

 

Wat doe ik dan?

Wat doe ik dan om de “focus on me” te houden? Ik wandel veel met mijn hondjes. Met wandelen kan ik mijn hoofd leegmaken en mijn gedachtes de vrije loop laten. Ik mediteer elke ochtend wanneer ik wakker word. Geef mijn kinderen aan wanneer ik niet gestoord wil worden en trek mij terug in een ruimte waar ik mij prettig voel. Ga op zijn tijd lekker in bad met een goed boek. Lees en luister geen nieuwsberichten. Zet muziek op die ik prettig vind en dans!

 

En soms, zoals nu. Plan ik mijn berichten in op social media en neem ik even afstand van al die berichten die voorbij komen.

 

Even rust en FOCUS ON ME…..

 

Wat doe jij om de focus op jezelf te richten?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

De apentemmer

De apentemmer

Ken je dat verhaal van de aap op je schouder? Iedereen heeft zijn eigen aap waar hij/zij verantwoordelijk voor is. Dit kan best een uitdaging zijn voor sommige mensen.

lees verder
Wie van de drie

Wie van de drie

Wie van de drie. Echt een spelletje van vroeger wat momenteel weer op tv is. Er zitten dan drie mensen in de studio die beweren Hendrik Jan de Tuinman te zijn. Drie mensen in het panel moeten dan door middel van vragen er achter komen wie de échte Hendrik Jan de Tuinman is.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin