Home » Blog » Mindset » Dankbaarheid

Dankbaarheid

door | 30 jan, 2021 | Mindset

Eén van de mooiste geschenken die je zomaar kunt geven is het uiten van dankbaarheid dat de ander deel uitmaakt van jouw leven. Precies één jaar geleden heb ik deze post geschreven, daarom in de herhaling. Dankbaar voor wie je bent 🧡🙏

 

Ze zeggen wel dat achter een succesvolle ondernemer een sterkte partner staat. Voor een startende (succesvol) ondernemer is dat zeker ook zo.

 

En dat mag best eens gezegd worden.

 

Mijn partner heeft heel wat te verduren kan ik je vertellen. Alle pieken en dalen mag hij “meemaken”. Wij wonen dan weliswaar niet samen, maar al bel ik hem midden in de nacht om te vertellen dat ik het niet meer zie zitten, hij is er ALTIJD voor mij.

 

Ook elk succes maakt hij “live”mee want ook al is hij er misschien niet altijd bij, ik bel hem steevast wanneer ik van een afspraak af kom, bij een meeting ben geweest, een seminar heb bezocht.

 

Hij steunt me in alles om mijn droom waar te maken. En dat is niet altijd makkelijk. Ik ben de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Maar hij blijft mijn steun en toeverlaat, mijn rots in de branding. Op wie ik ALTIJD maar dan ook ALtijD kan rekenen, ook op de gekste tijdstippen.

 

Jij bent er voor mij als geen ander. En daar ben ik je eeuwig dankbaar voor 😘🧡🙏

 

Voor wie in jouw leven ben jij het meest dankbaar?

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Money, money, money

Money, money, money

Er heerst een soort taboe op het hebben van geld. Mensen met geld hebben het volgens velen “hoog in hun bol”. En toch wil iedereen het hebben. Het is net als seks: iedereen doet het maar niemand praat erover.

Lees meer
Focus On Me

Focus On Me

Vaak zijn we geneigd iedereen aandacht te geven en onszelf als laatste op de lijst te zetten. Wachtend op de reservebank tot we aan de beurt zijn…

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin