Home » Blog » Mindset » Comfy or Glam

Comfy or Glam

door | 27 mei, 2021 | Mindset

Ik ben met mijn businesscoach deze week aan de slag gegaan met “wie ben je” en “wie wil je zijn?” Kies je voor comfortabel en lekker veilig of omarm je het nieuwe, het gedurfde?

 

Wat vind je super mooi?

Dit geldt voor je bedrijf, maar zeker ook voor jezelf als persoon, als vrouw zijnde. Want kiezen we niet vaak de comfortabele, lekker zittende kleding met makkelijke schoenen? En draag je dit dan omdat het comfortabel is of omdat je het écht wilt? En welke kleding zou je écht willen, wat vind je super mooi?

 

Jurken en hakken zijn voor feestjes

Vaak komen de jurkjes en hoge hakken alleen voor speciale gelegenheden en feestjes uit de kast. Want hakken en jurkjes dragen is niet handig als moeder zijnde, of om boodschappen mee te doen. Ook zitten er oordelen op als “ik ben te dun”, “ik heb daar te dikke benen voor” of “ik ben te oud”.

 

Comfortzone is dodelijk voor sexiness

Vroeger droeg ik wel jurkjes mét hakken. Ook toen ik al lang kinderen had. Dan stond ik (vaak als enige) in mijn jurkje met hakken aan het schoolplein. Na de overgang is dat voor mij veranderd. Ik voelde mij te dik voor jurkjes en hakken. Ging steeds vaker voor comfortabel. En die platte schoenen zaten toch ook wel lekker. Maar……comfortzone is dodelijk voor je sexiness!!

 

Wie moet je zijn?

Wat zou je aantrekken als alles kan en alles mag? Trek je dan nog steeds die joggingbroek aan of droom je stiekem van een sexy jurk met stiletto hakken? En wie moet je dan zijn om die kleding te kunnen aantrekken?

The Bold and Sexy One

Ik moest The Bold and Sexy One zijn. Ben de zolder opgedoken en heb in de krochten de vuilniszak gevonden waar hij in zat: de rode jurk  die ik 4 jaar geleden en 12 kilo lichter voor het laatst aan had. Ik ben hem weer gaan ownen en damn dat voelt goed! Voelde mij ter plekke groeien en deze keer niet in de breedte…

 

Lekker shinen

Het voelde gedurfd en sexy tegelijk. Ik kreeg er super veel energie en inspiratie van. Want écht meiden, die sexiness hebben wij als vrouw niet voor niks gekregen. Elke dag is een speciaal moment voor jou, dus trek aan die jurk met die hakken en ga lekker shinen!

 

Wie moet JIJ zijn om de kleding die je écht mooi vindt weer te ownen?

Be bold…..

Be sexy…..

 

 

 

 

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

MAGISCH WOUD

MAGISCH WOUD

Sommige mensen weten dit, anderen niet. Maar ik heb een tweede huis. Ik vind het heerlijk om hier te zijn. Wanneer ik de voordeur uit loop, loop ik regelrecht het Deelerwoud in. Geen gewoon bos, nee een heus woud. Woud klinkt al heel anders dan een bos. Woud is groots, majestueus en magisch. En dat is het ook!

Lees meer
Appels met peren vergelijken

Appels met peren vergelijken

Jezelf vergelijken met anderen, doe jij dat ook wel eens? En kom jij er dan als beste vanaf of niet? Waarschijnlijk niet, je bent altijd bang dat de ander mooier, leuker, of creatiever is dan jij.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin