Home » Blog » Hypnotherapie » Wat is vrijheid voor jou?

Wat is vrijheid voor jou?

door | 27 mei, 2020 | Hypnotherapie, Mindset

Vrijheid

vrij·heid (de; v; meervoud: vrijheden)

het vrij-zijnonafhankelijkheidvrijheid, blijheid iedereen moet maar doen waar hij zin in heeft

daad die de gewone grenzen overschrijdtzich vrijheden veroorloven

De betekenis van vrijheid volgens de Dikke van Dale.

Maar wat betekent vrijheid voor jou?

Voel jij je vrij in wat je doet, waar je mee bezig bent in je leven? Of doe je vooral wat je opgedragen wordt en leef je je leven op de automatische piloot?

Leven vanuit een gevoel van vrijheid

Zou het leven niet veel mooier zijn wanneer iedereen gaat leven vanuit zijn of haar gevoel van vrijheid? Door de dingen te doen waar je blij van wordt. Waar je hart van in de fik gaat? En voor de één is dat meubels maken en voor de ander is dat brood bakken.

Leven vanuit je hart geeft zoveel meer een gevoel van vrijheid dan dingen doen omdat het zo hoort.

Alles is mogelijk

Ga voor dat wat je gelukkig maakt, wanneer je écht iets graag wilt is alles mogelijk. Denk in overvloed in plaats van tekorten. Lees boeken, ga op een cursus, ontmoet nieuwe mensen, stel je open voor nieuwe dingen. Zet stappen, al is het er maar één. Vandaag nog!

Geniet van het leven

En wanneer je die stappen gaat zetten ga je merken dat je veel meer voluit in het leven staat, meer energie krijgt, blijer bent, minder stress hebt. Veel meer geniet van het leven, zoals het leven bedoeld is.

Dus wanneer je het gevoel hebt dat je leeft op de automatische piloot of omdat het zo hoort ga dan onderzoeken waar je blij van wordt en waar je hart van in de fik gaat. En wanneer je dat weet ga dan stappen zetten om dat te gaan doen.

Welke stap ga jij vandaag zetten?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Vertrouw jij jezelf?

Vertrouw jij jezelf?

Heb jij vertrouwen in jezelf? In jouw kennis, in wat jij doet en kan? Of ben je constant angstig voor nieuwe dingen en houdt je heel erg vast aan alles wat je “kent”?

Lees meer
Hoe wil jij herinnerd worden?

Hoe wil jij herinnerd worden?

Hoe wil jij later herinnerd worden door je de mensen van wie je houdt? Als iemand die alles uit het leven heeft gehaald voor zichzelf? Of als iemand die hele dagen op de bank voor de tv met een zak chips weg heeft zitten vegeteren?

Lees meer
Herinneringen true or false?

Herinneringen true or false?

Wist je dat jouw herinneringen waar en niet waar kunnen zijn. In de loop van de tijd kan je namelijk dingen erbij verzonnen hebben, maar ook weggelaten. Daarnaast herinner jij je een herinnering aan de laatste herinnering die je er aan had.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin