Home » Blog » Hypnotherapie » Wat is vrijheid voor jou?

Wat is vrijheid voor jou?

door | 27 mei, 2020 | Hypnotherapie, Mindset

Vrijheid

vrij·heid (de; v; meervoud: vrijheden)

het vrij-zijnonafhankelijkheidvrijheid, blijheid iedereen moet maar doen waar hij zin in heeft

daad die de gewone grenzen overschrijdtzich vrijheden veroorloven

De betekenis van vrijheid volgens de Dikke van Dale.

Maar wat betekent vrijheid voor jou?

Voel jij je vrij in wat je doet, waar je mee bezig bent in je leven? Of doe je vooral wat je opgedragen wordt en leef je je leven op de automatische piloot?

Leven vanuit een gevoel van vrijheid

Zou het leven niet veel mooier zijn wanneer iedereen gaat leven vanuit zijn of haar gevoel van vrijheid? Door de dingen te doen waar je blij van wordt. Waar je hart van in de fik gaat? En voor de één is dat meubels maken en voor de ander is dat brood bakken.

Leven vanuit je hart geeft zoveel meer een gevoel van vrijheid dan dingen doen omdat het zo hoort.

Alles is mogelijk

Ga voor dat wat je gelukkig maakt, wanneer je écht iets graag wilt is alles mogelijk. Denk in overvloed in plaats van tekorten. Lees boeken, ga op een cursus, ontmoet nieuwe mensen, stel je open voor nieuwe dingen. Zet stappen, al is het er maar één. Vandaag nog!

Geniet van het leven

En wanneer je die stappen gaat zetten ga je merken dat je veel meer voluit in het leven staat, meer energie krijgt, blijer bent, minder stress hebt. Veel meer geniet van het leven, zoals het leven bedoeld is.

Dus wanneer je het gevoel hebt dat je leeft op de automatische piloot of omdat het zo hoort ga dan onderzoeken waar je blij van wordt en waar je hart van in de fik gaat. En wanneer je dat weet ga dan stappen zetten om dat te gaan doen.

Welke stap ga jij vandaag zetten?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Detangle komt naar je toe deze winter!

Detangle komt naar je toe deze winter!

Tuuttuuttuut, opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, ik heb een ongelooflijke haast!
Je hebt geen tijd voor jezelf, bent altijd aan het zorgen voor anderen, komt niet toe aan jezelf, in je hoofd ben je alweer bezig met de rest van de dag en met wat je allemaal moet doen. Je voelt je snel verveeld, werken doe je omdat je nu eenmaal geld moet verdienen maar echt leuk vindt je het niet. Je leven voelt aan alsof je het leeft op de automatische piloot en je denkt regelmatig is dit het nu?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin