Home » Blog » Hypnotherapie » Wat is jouw why?

Wat is jouw why?

door | 23 sep, 2021 | Breathwork, BRTT, Hypnotherapie, Mindset

Dat is de vraag die ik laatst kreeg. Ik wist meteen dat mijn why te maken heeft met mijn hoogste waarden: Vrijheid en Rechtvaardigheid. Vrijheid in mijn eigen keuzes maken, vrijheid in zelf mijn werkuren indelen en mijn vrije tijd. Vrijheid voelen in mijn leven, maar ook in mijn lichaam. Ik heb één leven nu, één lichaam, één gezondheid. En niemand ter wereld heeft het recht over mijn leven of lichaam te beslissen. Alleen ik! (dat is het stuk rechtvaardigheid).

 

Het gevoel van vrijheid heb ik zelf in de hand. In mijn gedachten ben ik zo vrij als een vogel. Ik ben vrij te denken wat ik wil. Te dromen over wat ik wil. Over waar ik heen wil, wat mijn doel is in het leven, wat ik wil bereiken. In mijn gedachten ben ik wie ik wil zijn. Kan en mag ik dromen als een kind, zonder beperkingen. En weet je wat het mooie daarvan is? Niemand kan dit afpakken van mij!

 

Mijn gedachten zijn van mij en van mij alleen. En ik kan zelf kiezen welke gedachten dat zijn. Gaat dit vanzelf? Nee. Is dit makkelijk? Niet altijd. Maar zoals je een gezond lichaam traint in de sportschool kan je ook je mind en gedachten trainen.

 

Alles is energie en heeft een frequentie. Zoals een radiozender waar je op afstemt. Zo is het ook met je gedachten. Stem je af op de frequentie van angst en wantrouwen of stem je af op vertrouwen en overgave. Waar je op afstemt, daar krijg je meer van.

 

Ik kies voor het laatste. Mijn fantasie en de beelden in mijn hoofd zijn van mij. Dát is de frequentie en de energie waar ik op afstem.  Daardoor kan er van alles om mij heen gebeuren en voel ik mij van binnen vrij!

 

Hoe is het met jouw gevoel van vrijheid?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Zelfdiscipline en zelfliefde

Zelfdiscipline en zelfliefde

Wat is zelfdiscipline? De meeste mensen zien dit als een slechte zaak. Iedereen wil discipline, maar zien discipline als iets slechts. In dit blog duik ik in het onderwerp zelfdiscipline. Hoe je meer gedisciplineerd kunt zijn.

Lees meer
Een doosje complimenten

Een doosje complimenten

Vind jij het geven en ontvangen van complimenten ook zo lastig?

Krijg je een compliment over de jurk die je draagt en dat je dan zegt: “ow die was in de uitverkoop hoor” of “dit ouwe ding heb ik al jaaaren”. Ken je dat?

Lees meer
Money, money, money

Money, money, money

Er heerst een soort taboe op het hebben van geld. Mensen met geld hebben het volgens velen “hoog in hun bol”. En toch wil iedereen het hebben. Het is net als seks: iedereen doet het maar niemand praat erover.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin