Home » Blog » Hypnotherapie » Waarom doe ik wat ik doe

Waarom doe ik wat ik doe

door | 21 jan, 2021 | Essentiële 0liën, Hypnotherapie, Mindset

Waarom doe ik wat ik doe

 

Ooit vroeg iemand aan mij : “wat is jouw doel in het leven?”

 

Geen doel

Ik had geen doel. Werkte, maar voelde mij opgesloten en niet gewaardeerd. Zocht afleiding van buiten af omdat ik me snel verveeld voelde. Relaties liepen snel op de klippen uit verveling. Ik leefde op de automatische piloot. Was de hele dag druk in mijn hoofd maar wist s ’avonds niet meer wat ik gedaan had. Voelde mij niet gezien en voelde ook geen waardering op mijn werk. Had geen inspiratie en regelmatig een gevoel van is dit het nou? Wilde graag waardering van anderen om mij heen. Voelde mij verdrietig en eenzaam en het glas was altijd half vol. Voelde mij verraden en had geen vertrouwen in de mensen om mij heen. Had geen zelfvertrouwen en voelde mijzelf niet mooi. Ik had geen gevoel van voldoening. Leefde op de reservebank wachtende op mijn moment. Ik voelde geen verbinding met mezelf of de mensen om mij heen en gaf mijzelf al helemaal geen zelfliefde.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Ik ben toen aan persoonlijke ontwikkeling gaan doen. Ben opleidingen gaan volgen en heb mensen ontmoet die een andere mening/visie hadden. Ben aan zelfliefde gaan doen en heb mezelf in de spiegel aangekeken. Waar komen gevoelens van verveling vandaan? Naar binnen gekeerd en mezelf gaan leren kennen. Ben boeken gaan lezen, mijn kennis uit gaan breiden. Meer dingen voor mezelf gaan doen zoals yoga, mediteren, hypnose, EMDR, energetische therapie. Ben uit mijn comfortzone gestapt en ben stappen gaan zetten om te komen waar ik wilde zijn. Ben in het diepe gesprongen en ben gaan doen waar ik blij van word. Ik heb de waardering uit mijzelf gehaald. Ben liefde aan mezelf gaan geven.

 

Liefde voor mezelf

Doordat ik mijzelf meer liefde ben gaan geven ervaar ik nu minder spanning en stress. Ben ik niet zo snel geïrriteerd naar de mensen om me heen van wie ik houd en heb ik meer tijd voor ze. Ik neem meer tijd en liefde voor mezelf. Door alle nieuwe dingen die ik doe en meemaak verveel ik mij niet meer. Ik heb geen waardering van anderen meer nodig, die geef ik mezelf. Ik heb meer rust en balans in mezelf. Ben bezig met de dingen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Ik ervaar een gevoel van vrijheid, ben positiever. Heb meer kennis opgedaan, heb een andere visie, focus en perspectief. Ben positiever, kan situaties beter handelen. Heb een leuker leven. Kan meer genieten. Letterlijk af van pijn in schouders en nek! Er is weer tijd voor mijn gezin zodat ik mijn liefde aan ze kan geven. En daardoor krijg ik de liefde ook weer terug.

 

Mijn Misie

En dat is precies waarom ik doe wat ik doe. Wanneer iedereen gaat doen waar hij of zij blij van wordt gaat de wereld er heel anders uitzien. Mijn missie is dan ook laat ons deze wereld tot een wereld vol overvloed in liefde maken. En dat begint allemaal bij jezelf.

Ik gun jou dat ook. En wanneer je het lastig vindt dit alleen te doen, dan help ik je daarbij.

 

Doe jij waar je blij van wordt?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Leef! ga doen

Leef! ga doen

Ik loop in het bos met een beetje onbestendig gevoel. Het voelt in het bos net als binnen. Warm en geen zuchtje wind. Ik voel dat ik dit nodig heb en begin te wandelen. In het bos is het vreemd, windstil en broeierig warm. Terwijl het nog vroeg in de ochtend is.

lees verder
Focus On Me

Focus On Me

Vaak zijn we geneigd iedereen aandacht te geven en onszelf als laatste op de lijst te zetten. Wachtend op de reservebank tot we aan de beurt zijn…

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin