Home » Blog » Hypnotherapie » Waar of niet Waar?

Waar of niet Waar?

door | 12 jan, 2021 | Hypnotherapie, Mindset

Wanneer je iets bedenkt in je hoofd is het dan waar? Zijn jouw gedachten automatisch de waarheid?

 

Jouw waarheid hoeft niet de waarheid van iemand anders te zijn

En wanneer je je gedachten kan veranderen is het dan nog waar? Jouw waarheid hoeft niet de waarheid van iemand anders te zijn. Al jouw waarheden zijn je ook ooit aangeleerd door iemand die weer zijn eigen waarheid had.

 

Alles kan veranderen

Alles kan veranderen, ook je gedachten, we kennen dat op kleinere schaal al. Je bedenkt je bijvoorbeeld wat je wilt eten. Maar dat kan ook weer veranderen.

Op grotere schaal kan je ervoor kiezen je te laten leiden door gedachten als: “ik kan het niet” of “wat ben ik toch dom”. Of door gedachten als: “wat kan ik dat goed” of “wat heb ik dat goed gedaan!”.

 

 

Kwestie van oefenen

Het is een kwestie van oefenen, maar oefening baart kunst. Voor een strak lichaam ga naar de sportschool. Voor een positieve mindset doe je aan braintraining.

 

 

Wat is jouw waarheid?

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Wie van de drie

Wie van de drie

Wie van de drie. Echt een spelletje van vroeger wat momenteel weer op tv is. Er zitten dan drie mensen in de studio die beweren Hendrik Jan de Tuinman te zijn. Drie mensen in het panel moeten dan door middel van vragen er achter komen wie de échte Hendrik Jan de Tuinman is.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin