Home » Blog » Hypnotherapie » Stel vast waar je bang voor bent en ga daar wonen

Stel vast waar je bang voor bent en ga daar wonen

door | 14 mei, 2021 | BRTT, Hypnotherapie

Angstgedachten

 

Angstgedachten, we hebben ze allemaal wel eens. Eigenlijk zijn het niks anders dan gedachten over een negatieve toekomst die je gelooft.

 

Angst belemmert je in je creativiteit en het plezier om dingen te ondernemen. Daardoor kan je niet groeien.

 

Angstgedachten geven je een vals gevoel van veiligheid. Want juist het omgekeerde is waar. Vertrouwen op een goede uitkomst geeft je kracht.

 

Wat kan je aan angst doen?

 

De leugen van angst kan je blootleggen door er in te gaan “wonen”. Niet wegrennen of aanvallen, maar vaststellen waar je bang voor bent en vervolgens blijven staan en het aankijken.

 

Het aankijken van je angst zorgt voor het ontmoeten van bange gevoelens. Door deze aan te kijken en te doorvoelen kan de angst en pijn helen.

 

Op die manier kan angst zomaar eens transformeren naar een gevoel van diep vertrouwen en verbinding.

 

Waar ben jij bang voor?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Druk, druk, druk

Druk, druk, druk

Soms heb je van die dagen, je bent zo veel van plan, wilt van alles doen. En aan het einde van de dag ben je kapot, je bent de hele dag druk geweest. Maar als iemand je vraagt: “waarmee dan?” dan weet je het eigenlijk niet meer.

Lees meer
Herinneringen true or false?

Herinneringen true or false?

Wist je dat jouw herinneringen waar en niet waar kunnen zijn. In de loop van de tijd kan je namelijk dingen erbij verzonnen hebben, maar ook weggelaten. Daarnaast herinner jij je een herinnering aan de laatste herinnering die je er aan had.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin