Home » Blog » Hypnotherapie » Stel vast waar je bang voor bent en ga daar wonen

Stel vast waar je bang voor bent en ga daar wonen

door | 14 mei, 2021 | BRTT, Hypnotherapie

Angstgedachten

 

Angstgedachten, we hebben ze allemaal wel eens. Eigenlijk zijn het niks anders dan gedachten over een negatieve toekomst die je gelooft.

 

Angst belemmert je in je creativiteit en het plezier om dingen te ondernemen. Daardoor kan je niet groeien.

 

Angstgedachten geven je een vals gevoel van veiligheid. Want juist het omgekeerde is waar. Vertrouwen op een goede uitkomst geeft je kracht.

 

Wat kan je aan angst doen?

 

De leugen van angst kan je blootleggen door er in te gaan “wonen”. Niet wegrennen of aanvallen, maar vaststellen waar je bang voor bent en vervolgens blijven staan en het aankijken.

 

Het aankijken van je angst zorgt voor het ontmoeten van bange gevoelens. Door deze aan te kijken en te doorvoelen kan de angst en pijn helen.

 

Op die manier kan angst zomaar eens transformeren naar een gevoel van diep vertrouwen en verbinding.

 

Waar ben jij bang voor?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Mindset van een winnaar

Mindset van een winnaar

Jij bent een échte winnaar. Er is niemand zo goed als jij! Jij bent uniek en perfect zoals je bent. Heb je er wel eens over nagedacht dat jij het gewonnen hebt van die miljoenen andere zaadcellen en hoe bijzonder dit is?

lees verder
MAGISCH WOUD

MAGISCH WOUD

Sommige mensen weten dit, anderen niet. Maar ik heb een tweede huis. Ik vind het heerlijk om hier te zijn. Wanneer ik de voordeur uit loop, loop ik regelrecht het Deelerwoud in. Geen gewoon bos, nee een heus woud. Woud klinkt al heel anders dan een bos. Woud is groots, majestueus en magisch. En dat is het ook!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin