Home » Blog » Hypnotherapie » Stel vast waar je bang voor bent en ga daar wonen

Stel vast waar je bang voor bent en ga daar wonen

door | 14 mei, 2021 | BRTT, Hypnotherapie

Angstgedachten

 

Angstgedachten, we hebben ze allemaal wel eens. Eigenlijk zijn het niks anders dan gedachten over een negatieve toekomst die je gelooft.

 

Angst belemmert je in je creativiteit en het plezier om dingen te ondernemen. Daardoor kan je niet groeien.

 

Angstgedachten geven je een vals gevoel van veiligheid. Want juist het omgekeerde is waar. Vertrouwen op een goede uitkomst geeft je kracht.

 

Wat kan je aan angst doen?

 

De leugen van angst kan je blootleggen door er in te gaan “wonen”. Niet wegrennen of aanvallen, maar vaststellen waar je bang voor bent en vervolgens blijven staan en het aankijken.

 

Het aankijken van je angst zorgt voor het ontmoeten van bange gevoelens. Door deze aan te kijken en te doorvoelen kan de angst en pijn helen.

 

Op die manier kan angst zomaar eens transformeren naar een gevoel van diep vertrouwen en verbinding.

 

Waar ben jij bang voor?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Leef! ga doen

Leef! ga doen

Ik loop in het bos met een beetje onbestendig gevoel. Het voelt in het bos net als binnen. Warm en geen zuchtje wind. Ik voel dat ik dit nodig heb en begin te wandelen. In het bos is het vreemd, windstil en broeierig warm. Terwijl het nog vroeg in de ochtend is.

lees verder
Je bent een kip!

Je bent een kip!

Je kent ze wel, die showhypnotiseurs die je als een kip zonder kop over het podium laten lopen. Of nee, die met die citroen, die is pas lachen! Mensen in hypnose de suggestie meegeven: “je eet een sappige perzik” en ze dan een citroen geven. En met een knip in de vingers zijn ze uit hypnose en kijken ze met een zuur gezicht naar die citroen die ze net nog aan het aflebberen waren als was het een zoete perzik. Ja, dat is lachen!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin