Home » Blog » Hypnotherapie » Stel vast waar je bang voor bent en ga daar wonen

Stel vast waar je bang voor bent en ga daar wonen

door | 14 mei, 2021 | BRTT, Hypnotherapie

Angstgedachten

 

Angstgedachten, we hebben ze allemaal wel eens. Eigenlijk zijn het niks anders dan gedachten over een negatieve toekomst die je gelooft.

 

Angst belemmert je in je creativiteit en het plezier om dingen te ondernemen. Daardoor kan je niet groeien.

 

Angstgedachten geven je een vals gevoel van veiligheid. Want juist het omgekeerde is waar. Vertrouwen op een goede uitkomst geeft je kracht.

 

Wat kan je aan angst doen?

 

De leugen van angst kan je blootleggen door er in te gaan “wonen”. Niet wegrennen of aanvallen, maar vaststellen waar je bang voor bent en vervolgens blijven staan en het aankijken.

 

Het aankijken van je angst zorgt voor het ontmoeten van bange gevoelens. Door deze aan te kijken en te doorvoelen kan de angst en pijn helen.

 

Op die manier kan angst zomaar eens transformeren naar een gevoel van diep vertrouwen en verbinding.

 

Waar ben jij bang voor?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Hoe word je rijk?

Hoe word je rijk?

Veel mensen vragen zich af hoe ze steenrijk kunnen worden. Uiteraard zijn er allerlei lucratieve manieren om rijk te worden. Criminele handel of een bank beroven bijvoorbeeld. Misschien hou je er geld aan over, maar rijk word je er niet van. Je doet er anderen verdriet mee en je bent constant bang om gepakt te worden. Nee, écht rijk worden heeft niks met geld te maken.

Lees meer
Een doosje complimenten

Een doosje complimenten

Vind jij het geven en ontvangen van complimenten ook zo lastig?

Krijg je een compliment over de jurk die je draagt en dat je dan zegt: “ow die was in de uitverkoop hoor” of “dit ouwe ding heb ik al jaaaren”. Ken je dat?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin