Home » Blog » Hypnotherapie » Mindset van een winnaar

Mindset van een winnaar

door | 5 aug, 2020 | Hypnotherapie, Mindset

Mindset van een winnaar

Jij bent een échte winnaar. Er is niemand zo goed als jij! Jij bent uniek en perfect zoals je bent. Heb je er wel eens over nagedacht dat jij het gewonnen hebt van die miljoenen andere zaadcellen en hoe bijzonder dit is?

 

Mindset

Toen je vroeger leerde lopen en je ging op je snufferd, wat had je dan voor mindset? Dacht je direct “ow wat ben ik toch een loser en ik kan dit écht nooit”. “Dit gaat nooit lukken”. Nee natuurlijk niet, je dacht fuck it, ik ga het gewoon nog een keer proberen!”. En dat ging niet in één keer, maar stapje voor stapje. 

Uitdagingen

Dat lopen heb je nu wel onder de knie. Maar nu zijn er vast andere “uitdagingen” in je leven. En hoe ga je daar nu mee om? Denk je dan met de mindset van “dat lukt me echt nooit” of “dat kan ik niet” of heb je de mindset van een winnaar “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”. Niemand heeft gezegd dat het in één keer moet. Het mag stapje voor stapje. En het heeft geen zin om jezelf te vergelijken met iemand anders. Want die ander heeft het misschien wel vaker gedaan, is er al langer mee bezig of krijgt misschien hulp. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Het gaat erom dat je beter wordt dan de persoon die je gisteren was. 

Groeien

En wanneer je steeds stappen zet zal je zien dat je steeds beter wordt. Je leert steeds beter “lopen”. Je voelt je zelfverzekerder en je gaat vooruit. Er komt ruimte voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe ideeën. Je bent aan het groeien. Op weg naar waar je heen wilt. 

Herhaling

Je hoeft niet iets “gelijk” te kunnen om heel goed te worden. Moet je eens kijken hoe goed je hebt leren lopen, fietsen, eten. Je hebt zoveel dingen geleerd in je leven. En dat proces stopt niet, je kan je hele leven nieuwe dingen leren. Het is een kwestie van herhalen. En er is geen falen, alleen uitgesteld succes.

 

Wat ga jij leren vandaag?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Wie van de drie

Wie van de drie

Wie van de drie. Echt een spelletje van vroeger wat momenteel weer op tv is. Er zitten dan drie mensen in de studio die beweren Hendrik Jan de Tuinman te zijn. Drie mensen in het panel moeten dan door middel van vragen er achter komen wie de échte Hendrik Jan de Tuinman is.

lees verder
Leef! ga doen

Leef! ga doen

Ik loop in het bos met een beetje onbestendig gevoel. Het voelt in het bos net als binnen. Warm en geen zuchtje wind. Ik voel dat ik dit nodig heb en begin te wandelen. In het bos is het vreemd, windstil en broeierig warm. Terwijl het nog vroeg in de ochtend is.

lees verder
Magische reis

Magische reis

Ken je dat? Ik voelde mij de hele week al niet toppie. Het was herfstig weer, ik had het koud. Voelde mij niet in verbinding met mijn gevoel en had gewoon een “ik kruip op de bank met een dekentje, chocolade en Netflix” gevoel. Maar…..ik had iets op de planning staan. Een retraite weekend waarbij ik ook een hypnotische meditatie zou verzorgen. En hoe dichterbij het moment kwam, hoe minder zin ik kreeg. Ik verzon in mijn hoofd allerlei bezwaren om toch maar niet te gaan.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin