Home » Blog » Hypnotherapie » Mindset van een winnaar

Mindset van een winnaar

door | 5 aug, 2020 | Hypnotherapie, Mindset

Mindset van een winnaar

Jij bent een échte winnaar. Er is niemand zo goed als jij! Jij bent uniek en perfect zoals je bent. Heb je er wel eens over nagedacht dat jij het gewonnen hebt van die miljoenen andere zaadcellen en hoe bijzonder dit is?

 

Mindset

Toen je vroeger leerde lopen en je ging op je snufferd, wat had je dan voor mindset? Dacht je direct “ow wat ben ik toch een loser en ik kan dit écht nooit”. “Dit gaat nooit lukken”. Nee natuurlijk niet, je dacht fuck it, ik ga het gewoon nog een keer proberen!”. En dat ging niet in één keer, maar stapje voor stapje. 

Uitdagingen

Dat lopen heb je nu wel onder de knie. Maar nu zijn er vast andere “uitdagingen” in je leven. En hoe ga je daar nu mee om? Denk je dan met de mindset van “dat lukt me echt nooit” of “dat kan ik niet” of heb je de mindset van een winnaar “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”. Niemand heeft gezegd dat het in één keer moet. Het mag stapje voor stapje. En het heeft geen zin om jezelf te vergelijken met iemand anders. Want die ander heeft het misschien wel vaker gedaan, is er al langer mee bezig of krijgt misschien hulp. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Het gaat erom dat je beter wordt dan de persoon die je gisteren was. 

Groeien

En wanneer je steeds stappen zet zal je zien dat je steeds beter wordt. Je leert steeds beter “lopen”. Je voelt je zelfverzekerder en je gaat vooruit. Er komt ruimte voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe ideeën. Je bent aan het groeien. Op weg naar waar je heen wilt. 

Herhaling

Je hoeft niet iets “gelijk” te kunnen om heel goed te worden. Moet je eens kijken hoe goed je hebt leren lopen, fietsen, eten. Je hebt zoveel dingen geleerd in je leven. En dat proces stopt niet, je kan je hele leven nieuwe dingen leren. Het is een kwestie van herhalen. En er is geen falen, alleen uitgesteld succes.

 

Wat ga jij leren vandaag?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Hoe Werkt Ons Brein?

Hoe Werkt Ons Brein?

Hoe kan het zijn dat ieder mens dingen anders ervaart?

Dit is te verklaren door het communicatiemodel.

Miloenen bits en bytes komen de hele dag bij je binnen die niet bewust bij te houden zijn. Alles wat je ziet/hoort/voelt wordt op ons afgevuurd.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin