Home » Blog » Hypnotherapie » Magische reis

Magische reis

door | 25 jul, 2020 | Essentiële 0liën, Hypnotherapie, Mindset

Magische reis

Ken je dat? Ik voelde mij de hele week al niet toppie. Het was herfstig weer, ik had het koud. Voelde mij niet in verbinding met mijn gevoel en had gewoon een “ik kruip op de bank met een dekentje, chocolade en Netflix” gevoel. Maar…..ik had iets op de planning staan. Een retraite weekend waarbij ik ook een hypnotische meditatie zou verzorgen. En hoe dichterbij het moment kwam, hoe minder zin ik kreeg. Ik verzon in mijn hoofd allerlei bezwaren om toch maar niet te gaan.

 

Retraite weekend

Vorig jaar was de eerste keer dat we met een aantal dames het retraite weekend hadden. Met vijf dames hebben we op camping Midzomer in Diever gestaan. Ik kende deze dames via een opleiding van Gabby Bernstein die ik gedaan heb. Het was een soort retraite waarbij we elkaar kennis lieten maken met de mooie dingen waar we mee bezig zijn. Helaas was er voor mij geen tijd om de dames hypnose te laten ervaren. En eigenlijk vond ik dat stiekem niet zo erg. Lekker veilig in de comfortzone…

 

Mislukking

Waar er vorig jaar vijf mensen kwamen, kwamen er dit jaar denk ik zo’n zestien mannen en vrouwen. Er was dit jaar ook een planning van activiteiten. En ik stond daar ook op met een hypnotische meditatie. Maar zoals gezegd het moment van het weekend kwam dichterbij en ik kreeg er steeds minder zin in. Allerlei bezwaren kwamen in mijn hoofd omhoog. Ik zou het vast heel koud hebben in mijn tent, het zou vast de hele dag gaan regenen, mijn meditatie zou vast een mislukking worden. En vooral die laatste zorgde ervoor dat ik dacht dat het misschien maar beter was dat ik niet zou gaan.

 

Magische reis

Gelukkig had ik mijzelf op de planning laten zetten. Ik kon het niet maken niet te gaan! Ook herkende ik gelukkig de verhalen van mijn ego in mijn hoofd. Mijn ego dat mij veilig wil houden en wil mij behoeden, want de meditatie zou wel eens kunnen mislukken…. Dus ik ging, met toch wel een beetje tegenzin. Daar aangekomen zag ik gelijk mijn spirit junkie collega’s en kreeg een warm onthaal. Het voelde als een warm bad. Al het eten dat iedereen had meegenomen werd met elkaar gedeeld. ’s Avonds werd er gezongen rond het kampvuur met elkaar. We kregen yogha, een essentiële olie workshop, een trancereis, een wandeling in het bos en mijn hypnotische meditatie. Ik kwam helemaal tot mijzelf. Wat was dit heerlijk mensen, die verbinding, het delen. Het samenzijn. Net wat ik nodig had. Het mooie is dat alles zo in elkaar paste. Het was een magische reis, met magische momenten.

 

Ik ben dus ook heel blij dat ik toch door mijn weerstand heen gegaan ben. Juist door de verbinding met anderen op te zoeken. Door uit die comfortzone te stappen en gewoon te gaan doen! Het heeft mij ook zoveel opgeleverd. Ik heb mijn eerste hypnotische meditatie voor een groep mogen geven. En wat voor groep, zulke fijne mensen, zo’n veilige sfeer. Ik ben zo dankbaar!!

 

Moraal van dit verhaal

Moraal van dit verhaal. Soms kost iets moeite, moet je even ergens doorheen. Maar pas wanneer je het daadwerkelijk gaat ervaren kan je zeggen of iets werkelijk wat voor je is of niet. De bezwaren die je maakt in je hoofd hoeven geen realiteit te zijn. Je kunt die stemmetjes in je hoofd, die meestal niet positief zijn, gewoon laten voor wat het is en ervoor kiezen het deze keer anders te doen!.

 

Het was een heerlijk weekend! Een échte aanrader. En wanneer je het ook eens zou willen ervaren, ga dan volgend jaar mee! The more the merrier. Hou mijn website en facebook/instagram dan in de gaten.

 

Wanneer je tot die tijd ook een heerlijk ontspannen moment helemaal voor jezelf wilt ervaren boek dan mijn zelfliefde sessie. Daarin ga je ervaren dat het heel belangrijk is jezelf liefde te geven.

 

Omdat dit nog een pilot project is bied ik deze sessie van 1,5 – 2 uur tijdelijk aan voor € 75,00 in plaats van € 125,00. In de sessie krijg je:

  • Een aromatouch handmassage om helemaal te relaxen (de geur van essentiële olie kan het patroon van hersengolven veranderen naar een ritme dat leidt tot rust en kalmte).
  • Een heerlijk ontspannen hypnotische meditatie reis waarbij je contact maakt met je innerlijke gids (onderweg neem je allerlei zelfversterkende krachten met je mee).
  • Een essentiële olie roller als cadeau om mee naar huis te nemen (afgestemd op het thema zelfliefde)
  • 10 Tips om in de toekomst jezelf genoeg liefde te blijven geven.

Wat ga jij doen? Blijf je zo aantobben, of kies je nu écht voor jezelf en boek je deze dag door een reactie onder dit bericht te sturen of te mailen naar: info@detangle.nl

 

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Leef! ga doen

Leef! ga doen

Ik loop in het bos met een beetje onbestendig gevoel. Het voelt in het bos net als binnen. Warm en geen zuchtje wind. Ik voel dat ik dit nodig heb en begin te wandelen. In het bos is het vreemd, windstil en broeierig warm. Terwijl het nog vroeg in de ochtend is.

Lees meer
Mindset van een winnaar

Mindset van een winnaar

Jij bent een échte winnaar. Er is niemand zo goed als jij! Jij bent uniek en perfect zoals je bent. Heb je er wel eens over nagedacht dat jij het gewonnen hebt van die miljoenen andere zaadcellen en hoe bijzonder dit is?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin