Home » Blog » Hypnotherapie » Detangle komt naar je toe deze winter!

Detangle komt naar je toe deze winter!

door | 5 jan, 2022 | Hypnotherapie, Mindset

Haast

Tuuttuuttuut, opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, ik heb een ongelooflijke haast!

Automatische piloot

Je hebt geen tijd voor jezelf, bent altijd aan het zorgen voor anderen, komt niet toe aan jezelf, in je hoofd ben je alweer bezig met de rest van de dag en met wat je allemaal moet doen. Je voelt je snel verveeld, werken doe je omdat je nu eenmaal geld moet verdienen maar echt leuk vindt je het niet. Je leven voelt aan alsof je het leeft op de automatische piloot en je denkt regelmatig is dit het nu?

Hoe dan?

En in de afgelopen jaren van niet zoveel meer mogen en meer thuis zijn lijkt het wel alsof alles nog meer op je afkomt. Regelmatig ben je geïrriteerd naar je kinderen en/of partner. Je weet dat je last hebt van belemmerende overtuigingen en vastzittende patronen. Je voelt dat er meer uit het leven te halen valt maar weet niet hoe….

Goed nieuws!

Het goeie nieuws is: op de vragen is dit het nu kan ik volmondig zeggen: “NEE” en valt er meer uit je leven te halen: “JA”.

Ik kom naar je toe deze winter!

En om je daarmee te helpen kom ik naar je toe deze winter! In een coachsessie van één uur geef ik je tips en tricks hoe je van je middelmatige zone naar je magic zone gaat!

Van automatische piloot naar droomvlucht

Hoe je gaat leven vanuit je ware kern en gaat doen waar je écht blij van wordt. Hoe je ervoor zorgt dat je leven van automatische piloot naar droomvlucht gaat!

Deze wintertour gaat jou enorm veel inzicht geven. Het is een coachsessie van één uur waarin je inzicht krijgt in waarom je dingen wel en niet doet. Het zorgt voor bewustwording van je eigen gedrag. Door nieuwe inzichten krijg je weer inspiratie en weet je wat je gaat doen.

Je kunt deze wintertour aanvragen voor het aantal kilometers van de heenreis in euro’s.

Voorbeeld:

Je woont in Rotterdam, dan is de heenreis (afhankelijk van waar je woont) 54 km. Jouw investering is dan niet € 150,00 maar € 54,00
Jouw voordeel is dan € 96,00

Je woont in Roosendaal, dan is de heenreis (afhankelijk van waar je woont) 14 km. Jouw investering is dan niet € 150,00 maar € 25,00
Jouw voordeel is dan € 125,00

– Starttarief is € 25,00. Dit betekent dat als de reisafstand minder is dan 25 km. jouw investering
€ 25,00 is.
– Bedragen zijn excl. BTW en eventuele parkeerkosten.
– Uiteraard werk ik conform de op dat moment geldende maatregelen.

Wil jij gebruik maken van dit aanbod vul dan het formulier in en klik hier

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Liefde is….

Liefde is….

Liefde begint met de liefde voor jezelf. Ben jij lief voor jezelf, of ben je altijd bezig met “de ballen” in de lucht houden gedurende de dag en vergeet je daarbij jezelf?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin