Home » Blog » Hypnotherapie » De beste wensen

De beste wensen

door | 6 jan, 2020 | Hypnotherapie

De beste wensen

Zo aan het begin van het nieuwe jaar overdenk je het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd in 2019? Het jaar 2019 was voor mij het jaar van de verandering.

Vorig jaar kreeg ik in deze tijd te horen dat mijn werkgever na 7 jaar een punt achter onze arbeidsovereenkomst wilde zetten. Voor mij redelijk onverwacht….dacht ik. Want was dat wel zo?

Was dit niet de derde keer in mijn leven dat ik meemaakte dat ik na een jarenlang dienstverband te horen kreeg dat mijn arbeidsovereenkomst vanuit werkgeverszijde ophield?.

Iets met ezel en een steen bedacht ik me deze keer dat ik het anders zou gaan doen. Ik was al bezig met persoonlijke ontwikkeling en ook het idee van een eigen praktijk opstarten speelde al langer in mijn gedachten. Maar dat is precies waar het bleef, in gedachten. Samen met al die andere gedachten zoals “zou je dat nou wel doen” en “ga nou maar weer een baan zoeken, lekker veilig” .

Ja klopt die banen boden mij jarenlang een “schijnveiligheid”. Maar uiteindelijk heeft het mij nooit gebracht wat ik uiteindelijk graag wil: mensen inspireren bewust te worden van de onbewuste processen in hun leven.

Bij mij was het ook een onbewust proces. Steeds kiezen voor de veilige weg, lekker in je comfortzone. Alles lekker met twee vingers in de neus kunnen doen. Op de automatische piloot…

Veilig houdt je ook klein. Je hebt angst voor het onbekende en dus voor groei. Daardoor blijf je zitten in dezelfde situatie en blijft alles zoals het is.

Kiezen voor het onbekende en dus buiten je comfortzone gaan om te kunnen groeien is niet perse makkelijk. Het is wel wat ik gedaan heb. De deuren van mijn praktijk Detangle zijn vanaf 1 december jl. officieel geopend. Was dit eng? “Hell yes!”. Ik scheet zeven kleuren kan ik je vertellen…
Is het buiten de comfortzone? Pfff…..wat denk je zelf? Als ondernemer krijg je te maken met zoveel nieuwe dingen. Het ondernemerschap is persoonlijke ontwikkeling next level kan ik je verzekeren. En toch voel ik me super en ben zó blij dat ik die stap gezet heb.

Want weet je alles begint met een beslissing: de eerste stap. Is dat makkelijk? Nee, dat is soms eng, lastig en doet ook soms pijn. Groeien doet soms pijn. Maar soms wel nodig om te kunnen vliegen!!!

Ik wens dat ook voor jou in 2020❤

Liefs?

Daniëlle

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Hoe Werkt Ons Brein?

Hoe Werkt Ons Brein?

Hoe kan het zijn dat ieder mens dingen anders ervaart?

Dit is te verklaren door het communicatiemodel.

Miloenen bits en bytes komen de hele dag bij je binnen die niet bewust bij te houden zijn. Alles wat je ziet/hoort/voelt wordt op ons afgevuurd.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin