Home » Blog » A Trip Down Memoy Lane

A Trip Down Memoy Lane

26 april 2021

Afgelopen weekend was ik bij mijn moeder. Ik moest even op mijn oude kamer zijn op zolder en ik zag daar twee posters hangen. Twee posters van de tijd dat ik nog zeer actief deelnam aan het showballet van FoxFire. Super leuke tijd was dat met heel veel optredens, zelfs op t.v.!

 

Het lelijke eendje

Ik keek naar de posters en dacht WOW, KOEKOEK! Jeetje, zag ik er zo uit? Wat een lekker ding!! In mijn beleving was ik toen het lelijke eendje van het stel. Vergeleek mezelf met iedereen in de groep. Waar ik dan niet al te best vanaf kwam want ik vond iedereen altijd knapper dan mezelf. Ik begrijp nu werkelijk niet waar ik mij toen druk om maakte. Ik zie nu alleen maar een hele knappe, frisse jonge dame in de bloei van haar leven.

 

Gelukkig met mezelf

Inmiddels ben ik 50. We zijn heel wat jaren (en kilo’s) verder en toch ben ik nu zoveel gelukkiger met mezelf. Wat dat betreft zou ik absoluut niet terug willen. En daarom doe ik wat ik doe, ik empower vrouwen zich te ontdoen van al die blokkades en negatieve zelfpraat.

💗Voor haar die zich onzeker voelt

💗Voor haar die snel verveeld is

💗Voor haar die alles perfect moet doen

💗Voor haar die zich nooit goed genoeg voelt

💗Voor haar die denkt “is dit het nou?”

🌞Voor haar die graag voldoening wil

🌞Voor haar die graag waardering wil

🌞Voor haar die graag wil groeien

🌞Voor haar die elke dag een vakantiegevoel wil

🌞Voor haar die vol passie in het leven wil staan

 

Voor haar is het tijd om in de schijnwerpers te gaan staan! Ben jij er klaar voor de wereld de beste versie van jezelf te laten zien?

“WHAT IF I FALL?……OH, BUT MY DARLING, WHAT IF YOU FLY?”

Are you ready for take off? Vraag dan een gratis coachcall aan.

Lees ook mijn blog zelfliefde egoïstisch of noodzaak

 

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Altijd druk en toen gebeurde het ondenkbare…

Altijd druk en toen gebeurde het ondenkbare…

Als ik kijk naar waar ik vandaan kom. Altijd “aan” in mijn hoofd. Altijd druk, altijd van alles moeten. Op zoek naar de goedkeuring in de buitenwereld om mezelf goed te kunnen voelen. Uitgaan zonder alcohol was er bijvoorbeeld niet bij voor mij. Ook het liefst wilde ik iets nieuws aan wanneer ik uitging. Pas dan voelde ik mij goed over mezelf. Kreeg ik waardering van de buitenwereld.

Lees meer
Geef me de ruimte!

Geef me de ruimte!

Laatst ben ik een dagje op yoga retraite gegaan bij Margot Dullaert van Yoga Etten-Leur. Even een dagje helemaal voor mijzelf. Niets hoeft, lekker weer, lekker eten, mooie omgeving en heerlijk ontspannen met yoga oefeningen. Het was een geweldige dag en daarna voelde ik mij als herboren. Meer energie, creatiever en helemaal happy. Goed voor mijzelf, maar ook voor mijn partner en kinderen ?.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin