Home » Blog » Hypnotherapie » A Trip Down Memoy Lane

A Trip Down Memoy Lane

door | 26 apr, 2021 | Breathwork, BRTT, Hypnotherapie, Mindset

Afgelopen weekend was ik bij mijn moeder. Ik moest even op mijn oude kamer zijn op zolder en ik zag daar twee posters hangen. Twee posters van de tijd dat ik nog zeer actief deelnam aan het showballet van FoxFire. Super leuke tijd was dat met heel veel optredens, zelfs op t.v.!

 

Het lelijke eendje

Ik keek naar de posters en dacht WOW, KOEKOEK! Jeetje, zag ik er zo uit? Wat een lekker ding!! In mijn beleving was ik toen het lelijke eendje van het stel. Vergeleek mezelf met iedereen in de groep. Waar ik dan niet al te best vanaf kwam want ik vond iedereen altijd knapper dan mezelf. Ik begrijp nu werkelijk niet waar ik mij toen druk om maakte. Ik zie nu alleen maar een hele knappe, frisse jonge dame in de bloei van haar leven.

 

Gelukkig met mezelf

Inmiddels ben ik 50. We zijn heel wat jaren (en kilo’s) verder en toch ben ik nu zoveel gelukkiger met mezelf. Wat dat betreft zou ik absoluut niet terug willen. En daarom doe ik wat ik doe, ik empower vrouwen zich te ontdoen van al die blokkades en negatieve zelfpraat.

💗Voor haar die zich onzeker voelt

💗Voor haar die snel verveeld is

💗Voor haar die alles perfect moet doen

💗Voor haar die zich nooit goed genoeg voelt

💗Voor haar die denkt “is dit het nou?”

🌞Voor haar die graag voldoening wil

🌞Voor haar die graag waardering wil

🌞Voor haar die graag wil groeien

🌞Voor haar die elke dag een vakantiegevoel wil

🌞Voor haar die vol passie in het leven wil staan

 

Voor haar is het tijd om in de schijnwerpers te gaan staan! Ben jij er klaar voor de wereld de beste versie van jezelf te laten zien?

“WHAT IF I FALL?……OH, BUT MY DARLING, WHAT IF YOU FLY?”

Are you ready for take off? Vraag dan een gratis coachcall aan.

Lees ook mijn blog zelfliefde egoïstisch of noodzaak

 

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw why?

Wat is jouw why?

Wat is jouw why? Dat is de vraag die ik laatst kreeg. Ik wist meteen dat mijn why te maken heeft met mijn hoogste waarden: vrijheid en rechtvaardigheid.

lees verder
Rituelen

Rituelen

Rituelen, vroeger had ik die niet. Ik liet de dag en het verloop ervan zo’n beetje bepalen hoe ik me voelde. Had veel last van kritische zelfpraat en dat zorgde er nou niet bepaald voor dat ik me beter voelde. Tegenwoordig weet ik dat ik zelf een aandeel heb in hoe ik mij voel.

lees verder

2 Reacties

 1. Ilse Fortuin

  Herkenbaar Daniëlle, ik voelde me ook het lelijke eendje werd ook duidelijk benoemd naar mij. Dan moet je het wel gaan geloven, MAAR kijk eens waar ik nu sta een krachtige vrouw die van haar pijn haar beroep heeft gemaakt! En jij ook Daniëlle.

  Ilse XXXX

  Reageer
  • Daniëlle Jansen

   Precies! Je bent prachtig, precies zoals je bent.

   Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin