Hypnotherapie

Hypnotherapie in Etten-Leur
Afspraak maken

 Leeg die rugzak!

Bij hypnotherapie worden patronen waar je last van hebt beïnvloed.

Het gaat om overtuigingen die op jonge leeftijd zijn ontstaan en die nu geen functie meer hebben. Deze patronen liggen opgeslagen in je onderbewuste en zijn veranderbaar. Waarom zou je je rugzak met al die angsten of beperkende overtuigingen over jezelf nog langer met je meedragen? Ooit heeft dat een functie gehad, maar nu is het niet meer nodig. En op het moment dat jij die rugzak leeg maakt zal je zien dat je een stuk lichter door het leven gaat. Je bent niet meer zo moe, hebt meer energie en staat positiever in het leven. Je kan weer lachen!’

Hypnotherapie

Gedurende de dag doe je 5% van al je handelingen en acties bewust en 95% onbewust. Als een automatische piloot draai je onbewust programma’s af. Programma’s die daar in de leeftijd van 0-7 jaar zijn “geprogrammeerd” door ouders/opvoeders/leerkrachten.

Oude programma’s die jou al lang niet meer dienen en waar je zelfs graag vanaf wilt. En je hebt het al geprobeerd want me je bewuste mind weet je heus wel dat het anders kan. Toch val je iedere keer weer terug in diezelfde oude patronen en overtuigingen. Dat komt omdat deze liggen opgeslagen in je onderbewuste. Tijd om oude programma’s te vervangen door nieuwe.

 

Mijn rol als begeleider

Als hypnotherapeut werk ik direct met je onderbewuste zodat ik “het probleem” bij de kern kan aanpakken en veranderen. Mijn rol tijdens de sessie is jou een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Op die manier kan jij het beste ontspannen tijdens de sessie. Jij hoeft eigenlijk niet veel te doen, alleen luisteren naar mijn stem en mijn instructies.

 

Wil jij mijn gratis E-book ontvangen?

Ervaring van mijn klanten

Fijne sessie gehad bij Daniëlle. Ze luistert goed naar je behoeften en geeft goed advies. Daarnaast is het prettig en vertrouwelijk om met haar te werken. Tot op heden erg blij met het resultaat. Ik zou haar zeker aan iedereen aanraden die tot zichzelf wil komen.

Marcella Leurs

Wat een bijzondere ervaring. Zodra je bij Daniëlle de drempel over stapt ervaar je gelijk de rust die zij en haar huis je geven. Tijdens een heerlijk kopje gemberthee legt ze alles heel helder en duidelijk uit waarna ze je meeneemt naar je eigen onderbewuste met weloverwogen essentiële oliën. Ik kwam bij haar op het juiste moment, het was intens en zeer verhelderend. Nogmaals dank Daniëlle voor deze mooie ervaring!

Jacky Daniëls

Interessante artikelen

Mijn blogs

Detangle komt naar je toe deze winter!

Detangle komt naar je toe deze winter!

Tuuttuuttuut, opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, ik heb een ongelooflijke haast!
Je hebt geen tijd voor jezelf, bent altijd aan het zorgen voor anderen, komt niet toe aan jezelf, in je hoofd ben je alweer bezig met de rest van de dag en met wat je allemaal moet doen. Je voelt je snel verveeld, werken doe je omdat je nu eenmaal geld moet verdienen maar echt leuk vindt je het niet. Je leven voelt aan alsof je het leeft op de automatische piloot en je denkt regelmatig is dit het nu?

lees verder
MAGISCH WOUD

MAGISCH WOUD

Sommige mensen weten dit, anderen niet. Maar ik heb een tweede huis. Ik vind het heerlijk om hier te zijn. Wanneer ik de voordeur uit loop, loop ik regelrecht het Deelerwoud in. Geen gewoon bos, nee een heus woud. Woud klinkt al heel anders dan een bos. Woud is groots, majestueus en magisch. En dat is het ook!

lees verder

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Tijdens kantooruren kun je ook bellen naar 06 179 797 01

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.