Over mij

Hypnotherapeut, coach Etten-Leur, hypnocoach, hypnose, coaching
Klik hier

Mijn verhaal: van secretaresse naar holistisch therapeut

Mijn verhaal begint bij het overlijden van mijn vader in 2017. Toen begon ik na te denken over mijn eigen leven. Of ik zo door wilde gaan of het allemaal anders zou gaan doen. Het jaar 2019 was voor mij het jaar van de definitieve verandering.

Aan het einde van 2018 in de periode tussen Kerst en Oud en nieuw kreeg ik te horen dat mijn werkgever na 7 jaar een punt achter onze arbeidsovereenkomst wilde zetten. Voor mij redelijk onverwacht….dacht ik. Want was dat wel zo?

Was dit niet de derde keer in mijn leven dat ik meemaakte dat ik als secretaresse na een jarenlang dienstverband te horen kreeg dat mijn arbeidsovereenkomst vanuit werkgeverszijde ophield? 

 

Persoonlijke ontwikkeling

Iets met ezel en een steen bedacht ik me deze keer dat ik het anders zou gaan doen. Ik was al een paar jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. En tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut speelde ook het idee van een eigen praktijk starten al langer in mijn gedachten. Maar dat is precies waar het bleef, in gedachten. Samen met al die andere gedachten zoals “zou je dat nou wel doen” en “ga nou maar weer een baan zoeken, lekker veilig” .

Ja klopt die banen boden mij jarenlang een “schijnveiligheid”. Maar het heeft het mij nooit gebracht wat ik uiteindelijk graag wil: mensen inspireren bewust te worden van de onbewuste processen in hun leven.

 

De automatische piloot

Bij mij was het ook een onbewust proces. Steeds kiezen voor de veilige weg, lekker in je comfortzone. Alles lekker met twee vingers in de neus kunnen doen. Op de automatische piloot…

Veilig houdt je ook klein. Je hebt angst voor het onbekende en dus voor groei. Daardoor blijf je zitten in dezelfde situatie en blijft alles zoals het is.

Kiezen voor het onbekende en dus buiten je comfortzone gaan om te kunnen groeien is niet perse makkelijk. Het is wel wat ik gedaan heb. De deuren van mijn praktijk Detangle zijn vanaf 1 december 2019 officieel geopend en ben ik met mijn werk als holistisch therapeut gestart. Was dit eng? “Hell yes!”. Ik scheet zeven kleuren kan ik je vertellen…

Is het buiten de comfortzone? Pfff…..wat denk je zelf? Als ondernemer krijg je te maken met zoveel nieuwe dingen. Het ondernemerschap is persoonlijke ontwikkeling next level kan ik je verzekeren. En toch voel ik me super en ben zó blij dat ik die stap gezet heb.

 

De eerste stap

Want weet je alles begint met een beslissing: de eerste stap. Is dat makkelijk? Nee, dat is soms eng, lastig en doet ook soms pijn. Groeien doet soms pijn. Maar is soms wel nodig om te kunnen vliegen!!!

Ik wens dat ook voor jou.

Liefs

Daniëlle

Volg mij op Social Media:

Hypnose 2.0 Master Practitioner

Hypnose Instituut Nederland

Energetische therapie Lijfkracht-Herstel

Praktijk Blauw

EMDR

Take Off Support

Hoe klanten mij ervaren

Als je mij een half jaar geleden zou vragen of ik naar een hypnotherapeut zou gaan, had ik waarschijnlijk nee gezegd. Want voor een toch wel redelijke controlfreak hou ik graag zelf de touwtjes in handen. En onbekend maakt soms toch nog onbemind, sceptisch.

Daniëlle bezit het vermogen je gerust te stellen. Je voelt je meteen op je gemak bij haar, ze kan goed luisteren, vraagt perfect door en weet op die manier feilloos te bepalen wat jij op dat moment nodig hebt.

Mijn ervaring met hypnotherapie is dat het helemaal niet eng of zweverig is. Het is juist heel ontspannend en natuurlijk. Het voelt goed!

Sommige resultaten zijn meteen merkbaar (rust in je hoofd), andere resultaten vloeien langzaam en soms ongemerkt in je dagelijkse leven:

“Hè was ik dat die zojuist gewoon heel duidelijk gezegd heeft dat ze daar nu geen tijd voor heeft?” En dat voor iemand die al een heel leven zich in alle bochten wringt om aan ieders wens te voldoen.

Ik kan hypnotherapie bij Daniëlle van harte aanbevelen, het is rustgevend, vertrouwd en het heeft resultaat!

GUN jezelf bepaalde issues aan te pakken via hypnotherapie!

Dimphy Lambregts

Wil je mijn gratis E-book ontvangen?

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op