Hypnose Etten-Leur

Een coach gevestigd in Etten-Leur gespecialiseerd in hypnose

Ben je op zoek naar hypnose in Etten-Leur door een coach met deze specialisatie? Als coach uit Etten-Leur bied ik hypnotherapie aan als behandelvorm. Het is namelijk tijd om jou bewust te laten worden van jouw onbewuste processen! Ik begeleid jou graag naar een hoger niveau zodat je alle blokkades voorgoed vaarwel kunt zeggen. Daarnaast leer je om vanuit vertrouwen en met liefde voor jezelf te luisteren naar je intuïtie. Dat is namelijk de raadgever om dingen te doen die je écht leuk vindt. Lukt het niet om daarmee in contact te komen? Door middel van hypnose in mijn praktijk in Etten-Leur breng ik jou terug bij de krachtige vrouw die ook jij diep van binnen bent. We werken onder andere aan zelfvertrouwen opbouwen. Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Waarom kiezen voor hypnose Etten Leur?

Wil je graag veranderen maar val je steeds terug in oude gewoontes en patronen? Voel je je geblokkeerd in het bereiken van levensdoelen die je eigenlijk voor ogen hebt? Hierin ben je niet alleen. Het is nu tijd om daar verandering in te brengen! In mijn bewustwording coaching in mijn praktijk in Etten-Leur gebruik ik hypnose zodat je weer leert luisteren naar je gevoel. Hierdoor ga je straks weer dingen doen waar je daadwerkelijk plezier uit haalt. Je komt weer met passie in het leven te staan en stelt geen doelen omdat het moet maar omdat ze goed voelen voor jou. Ik laat jou de stappen zien die daarvoor nodig zijn. Daarbij begeleid en coach ik jou en als het nodig is geef ik je een liefdevol duwtje in de rug. Meer weten over mijn werkwijze? Neem vrijblijvend contact op!

Hypnose Etten leur

Wat gebeurt er bij het onder hypnose brengen in Etten-Leur?

Hypnotherapie wordt vaak ingezet als middel tegen psychische en lichamelijke klachten. Wanneer ik je onder hypnose breng in mijn praktijk in Etten-Leur kom je in een lichte trance. Dit doe ik door gebruik te maken van verschillende verbale communicatie vormen. Het is niet zo dat ik jou volledig bestuur want je houdt zelf de controle. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een geleide mediatie. Alleen komt er nu een stukje therapie bij kijken. Tijdens een hypnose werken we met je onbewuste want daar ligt de meest creatieve oplossing voor je probleem. Vraag gratis een kennismakingsgesprek aan om te bekijken of hypnose in mijn therapiecentrum in Etten-Leur iets voor jou is.