Home » Blog » Essentiële 0liën » Hooikoorts, doe mij maar lentekriebels!

Hooikoorts, doe mij maar lentekriebels!

door | 15 apr, 2020 | Essentiële 0liën, Hypnotherapie

KAN JE VAN HOOIKOORTS AFKOMEN?

Ken je dat, in deze tijden durf je in het openbaar met je hooikoorts bijna niet te niezen..

Zodra jij één teen buiten in het zonnetje zet begint de ellende. Tranende, jeukende en branderige ogen, verstopte neus en niezen. Daardoor blijf je het liefst binnen terwijl iedereen lekker buiten is.

JE IMMUUNSYSTEEM HEEFT EEN FOUTJE GEMAAKT

Een allergie is een reactie van het menselijk afweersysteem (het immuunsysteem). Het is vaak een fysieke reactie, maar in wezen zit het tussen je oren. De mate verschilt, maar het blijft een reactie.

Stel, je hebt een buurman. Die vindt je aardig, of niet. Wanneer je hem niet aardig vindt, zou je anders kunnen reageren op hem. Je kan hem namelijk gewoon heel vriendelijk gedag zeggen. Je weet ik kan anders reageren, maar je doet het niet. Je weet dat het anders kán. Je buurman is hetzelfde als een polletje. Dus je kan ook anders reageren. Je immuunsysteem heeft een foutje gemaakt.

Ooit heeft je allergie een positieve intentie gehad. Positieve intentie zeg je? Ja, het leverde je ooit wat op. Dit alles is een onbewust proces. Door de allergie met hypnotherapie op onbewust niveau direct bij de kern op te lossen en ter ondersteuning essentiële olie te gebruiken komt er voor jou weer vrijheid.

VRIJHEID

Vrijheid om lekker buiten te zitten zonder constant te niezen. Want hoe zou het zijn om wandelingen, fietstochtjes en barbecues te kunnen houden met vrienden en/of familie zonder rode ogen en verstopte neus? Er gaat een hele wereld voor je open en je neus ook!

Dus wanneer je last hebt van hooikoorts weet dan dat het een reactie is, een foutje van je immuunsysteem. Dat dit op onbewust niveau bij de kern opgelost kan worden zodat jij weer in alle vrijheid kan genieten van al het moois dat de lente(kriebels) en de zomer te bieden hebben zonder scheve gezichten van mensen die denken dat je misschien Corona hebt.

Wat heb jij nodig om nu die stap te zetten en voorgoed van jouw hooikoorts af te komen?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Altijd druk en toen gebeurde het ondenkbare…

Altijd druk en toen gebeurde het ondenkbare…

Als ik kijk naar waar ik vandaan kom. Altijd “aan” in mijn hoofd. Altijd druk, altijd van alles moeten. Op zoek naar de goedkeuring in de buitenwereld om mezelf goed te kunnen voelen. Uitgaan zonder alcohol was er bijvoorbeeld niet bij voor mij. Ook het liefst wilde ik iets nieuws aan wanneer ik uitging. Pas dan voelde ik mij goed over mezelf. Kreeg ik waardering van de buitenwereld.

lees verder
Je brein is geniaal

Je brein is geniaal

Je mindset is een gevolg van emoties en gedrag. Door middel van synapsen in je brein en spiegelneuronen leren we, kopiëren we en wordt alles geautomatiseerd. Je mindset is een verzameling van overtuigingen, hoe je denkt over jezelf en hoe je de wereld in kijkt.

lees verder

2 Reacties

 1. Willem van Westerneng

  Kan het samen met olieën

  Reageer
  • Daniëlle Jansen

   Jazeker kan dat! Essentiële oliën werken heel goed als ondersteuning bij hypnotherapie.

   Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin