Home » Blog » Essentiële 0liën » Cassia

Cassia

door | 31 jul, 2020 | Essentiële 0liën

Omschrijving

Cassia is nauw verbonden met kaneel en heeft een sterk, kruidig aroma. Het kan in kleine hoeveelheden worden gebruikt om elke essentiële olie mix te transformeren. Cassia wordt al duizenden jaren gebruikt om z’n vele gezondheidsvoordelen. Het is een van de weinige essentiële oliën die wordt genoemd in het Oude Testament en wordt geroemd om z’n onmiskenbare geur en kalmerende, aromatische eigenschappen. Cassia kan worden gebruikt tijdens het koken als vervanger van kaneel in taarten en broden of in vele voorgerechten en desserts.

 

Toepassingen

  • Combineer één druppel met doTERRA Gefractioneerde Kokosolie en masseer in voor een verwarmende sensatie.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Toepassing voedingsadditief: Verdun één druppen in 125 mL vloeistof.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden.

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin