Weinig zelfvertrouwen en niet gezien worden zijn vanaf nu verleden tijd

Heb je het gevoel "ik ben niet goed genoeg" en heb je weinig zelfvertrouwen

Heb je last van negatieve stemmetjes in je hoofd die je vertellen dat je het toch niet kan?

Heb je het gevoel voornamelijk vanuit je hoofd te leven

Heb je een onrustig en gespannen gevoel en voelt het alsof je nooit eens tijd voor jezelf hebt?

Heb je het idee dat je tegengehouden wordt het leven te leiden wat je écht wilt

Heb je het idee “geleefd” te worden in plaats van dat je leeft?

In vrijheid je droomleven leven

 

Ik help jou het contact met jezelf te herstellen. Te ondekken wie je werkelijk bent zonder al die oude belemmeringen en emotionele ballast. Ik leer je luisteren naar wat je werkelijk wilt en leuk vindt. Daardoor kom je met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Er komt meer rust en balans, zodat jij in vrijheid jouw droomleven kan leven!

Het is mijn zielsmissie jou te inspireren met liefde voor jezelf te leren luisteren naar jouw intuïtie en gevoel. Zodat jij de beste versie van jezelf wordt en in vrijheid de dingen kan doen die je echt leuk vindt en zo jouw droomleven kan leven”

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik neem jou mee langs een avontuurlijk pad van zelfontwikkeling, zodat jij weer positief en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Door jou een andere kijk op jezelf te geven. Op die manier kan je alles uit het leven halen en wordt het een leven vol plezier, energie en voldoening voor jezelf en jouw omgeving. Zo verandert niet alleen jouw leven, maar ook dat van de mensen van wie je houdt. Ik maak in mijn coaching gebruik van diverse disciplines zoals hypnotherapie, NLP, BRTT, Rebirthing, Trauma Release Breathwork en essentiële olie.

Vol zelfvertrouwen leven in vrijheid

Meer zelfvertrouwen

Door het oplossen van oude belemmeringen en emoties met meer zelfvertrouwen in het leven staan

Uit de knoop en in je kracht

Door te leren luisteren naar je gevoel en intuïtie

Positief denken

Door een positieve mindset anders tegen lastige dingen in het leven aankijken

Ervaringen van mijn klanten

Ik kan hypnose zeker aan andere mensen aanbevelen. Ik maak keuzes die ik voorheen nooit eerder had durven maken. Ik rijd lange afstanden door het land. Alleen, terwijl ik voorheen niet verder dan 10 km. rondom huis bleef. Ik spreek mensen aan en zeg dingen die ik voorheen nooit gezegd zou hebben. Ik voel mij ook minder aangevallen door opmerkingen van anderen. Want ik ben ik en dat is oké. Niemand is zo goed als ik.

Astrid Goossens

Ik voelde fysiek echt ruimte en ontspanning optreden op sommige plaatsen in mijn lichaam. Ik voelde mij na de sessie heel erg ontspannen en een soort van opgelucht. Lekker in mijn vel. Fijn om me te mogen wentelen in de liefdevolle aandacht van Daniëlle

Ingrid Visser

oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Je hebt waarschijnlijk al veel boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, doet aan yoga, hebt webinars gevolgd en misschien wat korte trainingen. Maar je voelt, er is meer. Dat gevoel van “is dit het nu”, daar wil je vanaf want je voelt diep van binnen dat er meer is. Dat je met jouw ware potentieel aan de slag wilt, meer uit het leven wilt halen. Je wilt voluit gaan leven in plaats van het gevoel hebben te overleven. Je mag gaan staan voor wie je bent, authentiek, goed genoeg zoals je bent. En van daaruit wil je leven, dingen doen waar je voldoening uit haalt, waar je blij van wordt, waar je hart van in de fik gaat!

Ik ben Daniëlle en ik weet precies hoe het is om te leven op de automatische piloot, veel in je hoofd te zitten en je intuïtie en gevoel niet te erkennen. Nu weet ik beter, vertrouw volledig op mijn gevoel en intuïtie en leef mijn droomleven. Wie had dat gedacht, ik? Jarenlang had ik een saaie kantoorbaan als secretaresse waar iedere dag hetzelfde was en ik mij dodelijk verveelde. Ik was niet gemotiveerd maar ach, het verdiende toch goed? Ik had last van allerlei vage lichamelijke kwaaltjes en vaak was ik kortaf tegen mijn omgeving omdat mijn emmertje constant overliep. Het overlijden van mijn vader heeft verandering in mijn leven gebracht. Ik ben mij persoonlijk gaan ontwikkelen en mijn leven is radicaal veranderd. Mijn saaie kantoorbaan heb ik niet meer, ik doe waar ik blij van word en heb een hele andere mindset. Dat is niet alleen fijn voor mij, maar ook voor mijn omgeving. Ik gun jou dat leven ook. Ben jij er aan toe aan jezelf te werken? Eerlijk naar jezelf te kijken in de spiegel en leiderschap te nemen over je eigen leven? Neem dan contact met mij op en laat mij je helpen het leven te bereiken dat je zo graag wilt.

Ik werk in mijn praktijk met pakketten. Waarom? Omdat ik op deze manier mijn cliënten de zorg kan bieden die ze nodig hebben en verdienen. En dat betekent ook de juiste voor- en nazorg. Mijn therapieën zijn vaak lifechanging en op maat gemaakt. Graag begeleid ik mijn cliënten zorgvuldig in dit proces. 

 Betaling geschied van te voren via een betaalverzoek.

Pinnen is nog niet mogelijk.

Wil jij weer vol energie en met zelfvertrouwen in het leven staan?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen!

Veelgestelde vragen

Wat houden de verschillende disciplines in?

NLP staat voor Neurolinguïstisch Programmeren en is een wereldwijd toegepaste methode voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen.

Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

Mindset: de overtuigingen die we hebben over onze intelligentie, talenten en kwaliteiten. Door je brein te “voeden” met positieve overtuigingen verandert je perceptie en ook je leven.

Hypnotherapie: is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor sportprestatieverbetering. De cliënt wordt door de hypnotherapeut door middel van voornamelijk verbale communicatie in een lichte trance gebracht maar behoudt de controle over zichzelf.

EMDR: Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident. EMDR werd meer dan 25 jaar geleden voor het eerst beschreven door de Amerikaans psychologe Francine Shapiro. In de jaren daarna werd deze procedure verder uitgewerkt en ontwikkeld tot een volwaardige en effectieve therapeutische methode.

Energetische therapie door middel van lijfkrachtherstel: lijfkracht-herstel is een uiterst krachtige vorm van energetische geneeskunst en een bijzonder effectieve methode om de lichaamseigen gezondheid te herwinnen, zonder ondersteuning van medicatie.  Hoe werkt het? De therapeut werkt met de aanwezige, opgeslagen lichaamsenergie. Door deze te activeren ontstaat een zeer krachtig helend vermogen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.

Is deze behandeling iets voor mij?

Wanneer je graag met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Waarbij je de dingen doet waar je blij van wordt. Je meer energie wilt ervaren. Wilt luisteren naar je gevoel en leven vanuit je intuïtie. Zonder daarbij bang te zijn voor de mening van anderen, dan is een behandeling bij mij zeker iets voor jou! Samen kijken wij welke behandeling we in gaan zetten om te zorgen dat jij je leven gaat leiden zoals jij dat wilt.

Is er vergoeding mogelijk?

Nee, niet door de zorgverzekeraar. In sommige gevallen wel aftrekbaar bij de belastingdienst (tot een bedrag van € 250,00). Graag zelf vragen bij de belastingdienst naar de mogelijkheden

Hoe werkt hypnose?

Hypnose is een ervaring, net als eten in een vijf sterren restaurant. Het is een moment van totale, heerlijke ontspanning. Je kunt het vergelijken met een geleide meditatie. Het enige verschil is dat er een therapie aan toegevoegd is. De  totale ontspanning zorgt ervoor dat je bewuste (kritische) mind wat verder naar de achtergrond verdwijnt. Daardoor kunnen we werken met je onderbewuste,  juist dáár ligt de meest creatieve oplossing voor je probleem. 

Ervaringen van mijn klanten

Ik twijfelde over hypnotherapie omdat ik een beetje bang was dat ik geen controle meer over mezelf zou hebben. Dat iemand anders mij zou besturen. Ik dacht ook “bij mij werkt het vast niet”. Uiteindelijk was niets daarvan waar. Het was een hele fijne sessie, waarbij ik echt diep kon ontspannen en tegelijkertijd volledig helder was. Net als bij hele diepe meditatie. En het werkte. We deden een symbolenreis en ook ik vond mijn symbool. En we deden het online, via Zoom, ook dat ging heel erg goed! Ik had het idee dat Daniëlle gewoon naast me zat. Heel fijn Daniëlle, dank je wel voor deze reis.

Marije Valk

Ik liep al enige tijd met een vervelend gevoel rond waar ik niet van af kwam. Ik had nog nooit van hypnotherapie gehoord, maar kwam per toeval Daniëlle tegen en raakte in gesprek met haar. Ze zei dat ze me wel zou kunnen helpen. ik ben er onbevangen naartoe gegaan en heel blij dat ik die stap gezet heb. Het heeft me enorm geholpen om van het vervelende gevoel af te komen. Daniëlle is een hele fijne en prettige therapeute met heel veel oprechte aandacht. Ik kan iedereen die twijfelt over hypnotherapie vertellen dat het een snelle effectieve manier is om van dingen af te komen. Daniëlle heeft me nog een heerlijke essentiële olie meegegeven voor meer ontspanning. Ook heel erg fijn! Dankjewel Daniëlle

Mirjam Schrauwen

Wil jij weer vol energie en met zelfvertrouwen in het leven staan?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan