Home » Blog » Breathwork » Zelfliefde Checklist

Zelfliefde Checklist

door | 2 sep, 2021 | Breathwork, BRTT, Hypnotherapie, Mindset

Ze schrok toen toen ze bij mij de Zelfliefde Checklist invulde…

Ik laat de vrouwen die bij mij het Deep Dive Within Traject starten een Zelfliefde Checklist invullen.

 

Geef ik mezelf zo weinig aandacht?

Vaak schrikken ze nadat ze hem invullen. Wow! Geef ik mezelf zo weinig aandacht? Altijd maar zorgen voor een ander en mezelf als laatste op de lijst zetten…

Tijdens het Deep Dive Within Traject gaan wij daar samen mee aan de slag. Ik kijk naar de persoonlijke behoefte en stem mijn sessies daarop af. Daardoor is geen enkel traject hetzelfde.

 

Rebirthing

Zo had ik laatst een rebirthing met een cliënt die daar zulke mooie inzichten heeft gekregen in hoe haar ouders zich in de hele tijd rondom de zwangerschap en geboorte gevoeld hebben. En dat was precies wat zij nodig had om los te kunnen laten wat haar niet meer dient.

 

Snelweg richting jouw droomleven

Rebirthing kan een onderdeel zijn, maar ook hypotherapie, breathwork, body remembers trauma therapie. Deze tools zorgen voor een nieuw neurologisch pad in je brein. In combinatie met mijn coaching wordt dit pad een snelweg richting jouw droomleven!

 

Welke richting ga jij uit?

Meld je hier aan voor de minicursus 31 dagen zelfliefde

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw why?

Wat is jouw why?

Wat is jouw why? Dat is de vraag die ik laatst kreeg. Ik wist meteen dat mijn why te maken heeft met mijn hoogste waarden: vrijheid en rechtvaardigheid.

Lees meer
Appels met peren vergelijken

Appels met peren vergelijken

Jezelf vergelijken met anderen, doe jij dat ook wel eens? En kom jij er dan als beste vanaf of niet? Waarschijnlijk niet, je bent altijd bang dat de ander mooier, leuker, of creatiever is dan jij.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin