Home » Blog » Breathwork » Zelfliefde Checklist

Zelfliefde Checklist

door | 2 sep, 2021 | Breathwork, BRTT, Hypnotherapie, Mindset

Ze schrok toen toen ze bij mij de Zelfliefde Checklist invulde…

Ik laat de vrouwen die bij mij het Deep Dive Within Traject starten een Zelfliefde Checklist invullen.

 

Geef ik mezelf zo weinig aandacht?

Vaak schrikken ze nadat ze hem invullen. Wow! Geef ik mezelf zo weinig aandacht? Altijd maar zorgen voor een ander en mezelf als laatste op de lijst zetten…

Tijdens het Deep Dive Within Traject gaan wij daar samen mee aan de slag. Ik kijk naar de persoonlijke behoefte en stem mijn sessies daarop af. Daardoor is geen enkel traject hetzelfde.

 

Rebirthing

Zo had ik laatst een rebirthing met een cliënt die daar zulke mooie inzichten heeft gekregen in hoe haar ouders zich in de hele tijd rondom de zwangerschap en geboorte gevoeld hebben. En dat was precies wat zij nodig had om los te kunnen laten wat haar niet meer dient.

 

Snelweg richting jouw droomleven

Rebirthing kan een onderdeel zijn, maar ook hypotherapie, breathwork, body remembers trauma therapie. Deze tools zorgen voor een nieuw neurologisch pad in je brein. In combinatie met mijn coaching wordt dit pad een snelweg richting jouw droomleven!

 

Welke richting ga jij uit?

Meld je hier aan voor de minicursus 31 dagen zelfliefde

 

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Hoe wil jij herinnerd worden?

Hoe wil jij herinnerd worden?

Hoe wil jij later herinnerd worden door je de mensen van wie je houdt? Als iemand die alles uit het leven heeft gehaald voor zichzelf? Of als iemand die hele dagen op de bank voor de tv met een zak chips weg heeft zitten vegeteren?

lees verder
Van chaos naar rust in je hoofd

Van chaos naar rust in je hoofd

Soms heb je van die dagen, je bent van alles van plan, maar de dag loopt net even anders. De hond heeft op het tapijt gepoept, je kinderen vragen van alles aan je, de telefoon gaat. Het is een chaos in je hoofd en aan het einde van de dag ben je moe. Je bent de hele dag druk in de weer geweest, maar als iemand je vraagt waarmee dan heb je geen idee meer…

lees verder
Vanuit zachtheid

Vanuit zachtheid

Vanuit zachtheid kijk ik naar mijzelf. Hoef ik even niks, ik moest al zo lang van alles van mijzelf. De meest autoritaire baas was ik voor mijzelf, de meest strenge moeder was ik voor mezelf, de altijd kritische vriendin was ik voor mijzelf. Het was niet makkelijk om te leven met mijzelf en jarenlang te leven onder het juk van al mijn, vaak negatieve, zelfpraat.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin