Home » Blog » Breathwork » Wie van de drie

Wie van de drie

door | 29 jun, 2021 | Breathwork, BRTT, Hypnotherapie, Mindset

Wie van de drie. Echt een spelletje van vroeger wat momenteel weer op tv is. Er zitten dan drie mensen in de studio die beweren Hendrik Jan de Tuinman te zijn. Drie mensen in het panel moeten dan door middel van vragen er achter komen wie de échte Hendrik Jan de Tuinman is.

 

Daniëlle de spiriwiri

Zo zitten er ook minstens drie personen in mij. Daniëlle de slavendrijver, Daniëlle de spiriwiri, Daniëlle de zorgzame. En zo heb ik er nog wel een paar. Ook een aantal die ik lange tijd niet wilde zien. Ik vond ze niet prettig en stopte ze het liefst weg.

Er is geen ontkomen aan

Maar dát vonden ze niet zo leuk. Ze gingen daardoor alleen maar harder schreeuwen. Een beetje zoals een kind op de grond in de supermarkt. Je kan proberen het te negeren maar dat kost bakken energie en er is geen ontkomen aan!

 

Weet je wat de grap nu is, juist door ALLE delen van jezelf te omarmen (ook de delen die je liever wilt negeren) ga je groeien.

Jezelf helemaal omarmen

Delen in jezelf ontkennen zorgt ervoor dat je jezelf steeds wilt bewijzen of verdedigen. Dit kost heel veel energie. Door jezelf helemaal te omarmen ga je groeien tot grote hoogte!

Deep Dive Within

Met mijn nieuwste programma Deep Dive Within leer jij jezelf omarmen zoals je bent. Zonder negatieve overtuigingen of vastzittende patronen. Leer jij los te laten wat je niet meer dient. Terug naar je fabrieksinstellingen en weer doen waar je écht blij van wordt.

Vraag hier meer informatie aan

 

Welk deel in jezelf negeer jij?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

Perfectionisme

Perfectionisme

Jarenlang heb ik me laten tegenhouden door mijn perfectionisme. Iets moest wel perfect zijn anders was het niet goed genoeg. En als het niet perfect was, dan maar liever niet.

Lees meer
Altijd druk en toen gebeurde het ondenkbare…

Altijd druk en toen gebeurde het ondenkbare…

Als ik kijk naar waar ik vandaan kom. Altijd “aan” in mijn hoofd. Altijd druk, altijd van alles moeten. Op zoek naar de goedkeuring in de buitenwereld om mezelf goed te kunnen voelen. Uitgaan zonder alcohol was er bijvoorbeeld niet bij voor mij. Ook het liefst wilde ik iets nieuws aan wanneer ik uitging. Pas dan voelde ik mij goed over mezelf. Kreeg ik waardering van de buitenwereld.

Lees meer
Leef! ga doen

Leef! ga doen

Ik loop in het bos met een beetje onbestendig gevoel. Het voelt in het bos net als binnen. Warm en geen zuchtje wind. Ik voel dat ik dit nodig heb en begin te wandelen. In het bos is het vreemd, windstil en broeierig warm. Terwijl het nog vroeg in de ochtend is.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin