Home » Blog » Breathwork » Wie van de drie

Wie van de drie

door | 29 jun, 2021 | Breathwork, BRTT, Hypnotherapie, Mindset

Wie van de drie. Echt een spelletje van vroeger wat momenteel weer op tv is. Er zitten dan drie mensen in de studio die beweren Hendrik Jan de Tuinman te zijn. Drie mensen in het panel moeten dan door middel van vragen er achter komen wie de échte Hendrik Jan de Tuinman is.

 

Daniëlle de spiriwiri

Zo zitten er ook minstens drie personen in mij. Daniëlle de slavendrijver, Daniëlle de spiriwiri, Daniëlle de zorgzame. En zo heb ik er nog wel een paar. Ook een aantal die ik lange tijd niet wilde zien. Ik vond ze niet prettig en stopte ze het liefst weg.

Er is geen ontkomen aan

Maar dát vonden ze niet zo leuk. Ze gingen daardoor alleen maar harder schreeuwen. Een beetje zoals een kind op de grond in de supermarkt. Je kan proberen het te negeren maar dat kost bakken energie en er is geen ontkomen aan!

 

Weet je wat de grap nu is, juist door ALLE delen van jezelf te omarmen (ook de delen die je liever wilt negeren) ga je groeien.

Jezelf helemaal omarmen

Delen in jezelf ontkennen zorgt ervoor dat je jezelf steeds wilt bewijzen of verdedigen. Dit kost heel veel energie. Door jezelf helemaal te omarmen ga je groeien tot grote hoogte!

Deep Dive Within

Met mijn nieuwste programma Deep Dive Within leer jij jezelf omarmen zoals je bent. Zonder negatieve overtuigingen of vastzittende patronen. Leer jij los te laten wat je niet meer dient. Terug naar je fabrieksinstellingen en weer doen waar je écht blij van wordt.

Vraag hier meer informatie aan

 

Welk deel in jezelf negeer jij?

Over Daniëlle

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn cliënten profiteren van die jarenlange ervaring.

Gerelateerde artikelen

MAGISCH WOUD

MAGISCH WOUD

Sommige mensen weten dit, anderen niet. Maar ik heb een tweede huis. Ik vind het heerlijk om hier te zijn. Wanneer ik de voordeur uit loop, loop ik regelrecht het Deelerwoud in. Geen gewoon bos, nee een heus woud. Woud klinkt al heel anders dan een bos. Woud is groots, majestueus en magisch. En dat is het ook!

lees verder
Het land van links

Het land van links

Je anders voelen, gevoelig en een beetje rebels zijn. Je in de loop van de jaren zijn gaan aanpassen en daardoor altijd maar bezig met anderen en je omgeving in plaats van jezelf.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin